Prijenosni starter pokreta + vanjska baterija Hummer H2 12000mAh baterija za motore do 6L benzin / 4L dizel

Kod: 15-026
1,267.50 kn Cijena bez PDV: 1,056.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Prijenosni pretvarač skoka + vanjska baterija Hummer H2 12000mAh baterija za motore do 6L benzin / 4L dizel, zahvaljujući svojim visokim performansama, može pružiti snažan poticaj za pokretanje vozila, a služi kao prijenosna elektroenergetska banka za vaš

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prijenosni skiper starter + vanjska baterija Hummer H2 12000mAh baterija za motore do 6L benzin / 4L dizel, zahvaljujući svojim visokim performansama, može pružiti snažan poticaj za pokretanje vozila, a služi kao prijenosna elektroenergetska banka za vaše elektroničke uređaje. To je praktična i moćna banka moći koja vam pomaže u bilo kakvoj izvanrednoj situaciji, bilo na cestama ili u kući. Zahvaljujući izvrsnoj izvedbi, zajedno s uključenim starter kabelima, može se pokrenuti automobil čak i s potpuno praznim baterijama , pa vam hladne zimske jutro više neće biti prijetnja za vas. Više nije složeno pokretanje automobila s dugim starter kabelima i susjedovim automobilom.

hummer h2 baterija

Imajte rezervni osigurač u obliku moćne banke koja pokreće vaše vozilo i nikada nećete kasniti na poslu zbog manje temperature ili zato što ste zaboravili isključiti svjetla automobila. Niska baterija više neće vas iznenaditi , s ovim Hummerovim skutom za starter. Start box će zaigrati bilo koji elektronički uređaj kao što je mobilni telefon, prijenosno računalo, tablet, fotoaparat, navigacija i još mnogo toga s napajanjem DC 5V. Uporabom adaptera s konektorom za upaljač za automobile 12V možete napajati sve 12V elektroničke uređaje kao što su ručni usisavač, kompresor, poliranje, itd. Istodobno, starter box možete napuniti ne samo kod kuće, već i na ceste s uključenim automobilskim punjačem.

hummer 12000mah

Uređaj također uključuje snažnu LED svjetiljku s 3 načina - normalna baterija, SOS, stroboskop. Zahvaljujući svojoj maloj veličini i laganoj težini, to je doista praktičan prijenosni helper koji se lako može uklopiti u vaš džep, torbu ili u vaš automobil. Moćna i istodobno višenamjenska kutna kutija Hummer u atraktivnom dizajnu s visokokvalitetnom obradom dostupna je u našem e-trgovini u tri modela . Odaberite prema vašim potrebama i ne ostavljajte ništa slučajno.

Značajke:

plus Pokretanje benzinskog / dizelskog motora.
plus Strana banka za razne elektroničke uređaje
plus LED svjetiljka s 3 načina rada
plus Praktične dimenzije

Tehnički podaci:

Kapacitet baterije: 12.000 mAh / 44,4 Wh
Vrsta baterije: Li-Ion
Ciklus trajanja baterije: 1000+
Vrijeme čekanja baterije: Više od 9 mjeseci
Početna struja: 12V / 300A ~ 600A
USB izlaz: 5V / 2,1A; 5V / 1,1a
Izlaz: 12V / 10A
Ulaz: 14V / 1A
Radna temperatura: -20 ° C do 60 ° C
Dimenzije: (W) 8,4 cm (H) 18,3 cm (H) 3 cm
Težina: 540 g

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene