Fotoaparat stražnje ogledalo DOD RX400W s GPS-kamerom za parkiranje

Kod: 55-024
2.167,50 kn 1.492,50 kn Cijena bez PDV: 1.243,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Fotoaparat stražnje ogledalo DOD RX400W s GPS + parking kamerom podržava ugrađeni ultrabrzi GPS procesor, koji je 10 puta brži.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Fotoaparat stražnje ogledalo DOD RX400W s GPS + parking kamerom podržava ugrađeni ultrabrzi GPS procesor, koji je 10 puta brži. Upravljačka tipkovnica ima jednostavan i lagan rad u mraku. Vrijeme je da postavite standard vitkosti retrovizora automobila. Stoga novi model iz ove serije DOD RX400W dolazi s 1 cm tanjim dizajnom i lako se prilagodio originalnom retrovizoru. Podesivi kut objektiva je oko 60% veći nego prije, što omogućuje podešavanje vodoravnog i okomitog kuta do 40 stupnjeva . DOD RX400W s višeslojnim vakuumskim premazom površine ogledala može ukloniti odsjaj svjetla vozila iza vas.

Kamere za automobil u retrovizoru DOD RX400W s GPS-om s podrškom za pomicanje fotoaparata

Dod rx400w s kamerom za pomicanje

Kamera u retrovizoru je jedinstvena uglavnom zbog toga što vam omogućuje povezivanje video ulaza bilo koje kamere. Kad se unatrag (zupčanik spojen na svjetla za vožnju unatrag), na LCD zaslonu će se prikazati slika prekretnog fotoaparata (slika s ovog fotoaparata nije snimljena). Možete koristiti bilo koji stražnji fotoaparat koji ima isti priključak za video priključke.

Ugrađeni G-senzor za automatsko pokretanje zaštite datoteka na udar, kočenje u slučaju nužde ili kada je automobil nagnut, automatski će zaštititi sve trenutne i pohranjene video datoteke. Omogućuje FULL HD kvalitetu videozapisa s rezolucijom do 1920x1080. Široki kut gledanja od 140 ° bilježi događaje ispred vozila i s obje strane, automatsko kalibriranje vremena korištenjem GPS, HUD kompasnog zaslona, HUD brzinskog zaslona. Zasigurno ćete cijeniti funkciju GPS logirača , t rekord vaše vožnje (GPS mjesto, trenutačna brzina). Videozapise možete pregledati na računalu pomoću isporučenog softvera. Idealno je za tvrtke koje upravljaju voznim osobljem ili profesionalnim vozačima itd. Fotoaparat može biti spojen na napajanje 12 / 24V tako da je moguća upotreba bez ikakvih problema, ne samo u osobnom vozilu, već iu drugim vozilima, primjerice kamionima ili autobusima.

Nudimo i model RX300W koji u usporedbi s modelom RX400W ne raspolaže GPS loggerom (drugi parametri su identični).

Dod rx400w retrovizor

Kamera ima veće područje prikaza, a zaslon širokog zaslona od 4,3 inča (16: 9) pruža širi zaslon za reprodukciju videozapisa . WDR tehnologija omogućuje prilagodbu svjetline okruženja, pa stvara svjetliju noćnu snimku i smanjuje snažnu svjetlost ekspozicije DOD RX400W dolazi s najslikovitijim slikom koja raspolaže 3DNR funkcijom - Digitalnim smanjenjem šuma i šestom oštrim objektivom koji se sastoji od 6 slojeva stakla i pruža zadivljujuću jasnu i nepravilnu sliku. Način ugradnje na izvornu retrovizor.

4,3 "16: 9 widescreen LCD zaslon. Fotoaparat ima veliki zaslon širokog zaslona koji pruža jasnu i dovoljno veliku sliku prikladnu za prikazivanje postavki i reprodukciju videozapisa izravno na zaslonu fotoaparata.

Kamera dod rx400w

Ugrađeni 10x speed GPS procesor, najnovija tehnologija GPS-a automobila osigurava precizno praćenje brzine vozila i iznimno brzog GPS položaja vaše vožnje u stvarnom vremenu. Trenutno je to najbrže ažuriranja za GPS koje se koriste u kamere za automobil.

10 GPS ažuriranja dod rx400w


Tipkovnica ima jednostavan i lagan rad u mraku. Inovativna LED žarena rasvjeta tipkovnice jednostavna je za uporabu čak i bez svjetla u automobilu. Pozadinsko osvjetljenje se automatski isključuje nakon 10 sekundi. Praktična, udobna i elegantna.

Tipke s pozadinskim osvjetljenjem dod rx400w

Objektiv podesivog kuta u bilo kojem smjeru. DOD RX400W podesivi kutni objektiv je oko 60% veći nego prije, a vodoravni i okomiti kutovi mogu se podesiti do 40 stupnjeva. Ima puni raspon kutova gledanja za visoku poboljšanu sposobnost fiksacije na većini zrcala.

Podesiva leća dod rx400w


Ogledalo protiv zasljepljivanja. Kad vozite noću, od ogledala se reflektira svjetlo, što je neugodno i slijepi oči vozača. DOD RX400W s višeslojnim vakuumskim premazom površine ogledala može ukloniti odsjaj iz prednjih svjetala vozila iza vas.

Anti-sjajan staklo dod rx400w

Podrška za pomicanje ili parkiranje kamere. Ovaj proizvod podržava dodavanje preklopne kamere. Za vlastitu sigurnost možete kupiti kameru za unatrag. Obrnuta slika prikazana je na velikom ekranu od 4,3 inča kako biste lako mogli vidjeti što se događa iza sebe i tako smanjiti vjerojatnost ozljede.

Podrška retrovizoru dod rx400w

Snažna WDR tehnologija. Zapanjujuće videozapise u bilo kojem svjetlu. WDR tehnologija, dobro izbalansirana ekspozicija, bez obzira je li to sunčan dan ili noć. Proizvodi svjetlije slike i smanjuje jaku izlaganju svjetlosti kako bi postigao najljepšu sliku.

WDR tehnologija dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Digitalno smanjenje šuma - smanjuje zrnatu sliku u uvjetima slabog osvjetljenja. Sustav digitalnog smanjenja šuma, može učinkovito smanjiti buku digitalnog signala kada je to potrebno i osigurava čiste, prirodne slike.

3d smanjuje količinu dod rx400w

Nova verzija DOD GPS Player 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je jasnija. Prikazuje FULL HD video snimke s podacima u realnom vremenu, kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje itd. Kada je povezan s internetom, sadašnja pozicija vozila prikazana je na Google kartama.

DOD GPS uređaj 2.0Prikazivanje pojedinosti (vodeni žig) na videozapisu. Kada se dogodi nesreća ili drugi događaji na cesti, ova značajka omogućuje vam da odmah provjerite lokaciju vozila (GPS koordinate), brzinu vozila ili točan datum i vrijeme snimanja. A to će ojačati vjerodostojnost dokaza pri dokazivanju odgovornosti.

Vodeni žig dod rx400w

Napredni 6G stakleni objektiv - kombinacija šest slojeva stakla, sofisticirani 6G oštri objektiv. Zahvaljujući preciznom putu svjetlosti, pruža nevjerojatno svijetle, jasne i neporemećene slike.

6 grama Lens dod rx400w

Velcro traka. Tradicionalna instalacija pomoću kraka ili gumenih krajeva često je izgubljena elastičnost. Da biste postigli jači priključak, DOD RX400W dolazi s velcro trakom, što je jača i pouzdanija metoda za montažu na izvornom retrovizoru.

Velcro traka dod rx400w

Vrlo tanak dizajn. Vrijeme je da postavite standard vitkosti retrovizora automobila. DOD RX400W s tanjim dizalom od 1 cm prilagodljiv je izvornom retrovizoru u vašem vozilu.

1 cm debljine dod rx400w kamere

Specifikacije proizvoda:

Razlučivost videozapisa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60 fps, 848x480 @ 30 fps, 640x480 @ 30 fps
Senzor: 3 megapiksela 1/3 "CMOS
Širokokutni: 140 °
ISO: Automatsko podešavanje
4,3 "16: 9 widescreen
Komprimirani video format - H.264
Memorijska kartica: Vanjska mikro SDHC klasa 10 (podrška do 32 GB)
Ugrađeni mikrofon / zvučnik
Ugrađena baterija velikog kapaciteta: 3,7V 320mAh
Napajanje: 5V 1,5A
Veličina: 8,5x31x1 cm
Težina: 304 g
Radna temperatura: -20 ° C ~ 65 ° C

Uključeni pribor:

1x profesionalna kamera za automobil DOD RX400W
1x punjač za automobil
1x video kabel za povezivanje stražnjih kamera
1x CD s DOD GPS Playerom 2.0
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%