HD auto kamera - Carvun F30 s Dual objektivom

Kod: 14-010
U$113.85 Cijena bez PDV: U$94.88
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

HD auto kamera - Carvun F30 s Dual Lensom, što znači da dvije zasebne leće osjete pokret u vozilu ili na cesti. Možete kupiti online u našoj trgovini.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

HD auto kamera - Carvun F30 s Dual Lensom, što znači da su dvije zasebne leće osjetile kretanje u vozilu ili na cesti. Tako možete rotirati leću kao što vam je potrebno. Prednja leća uvijek snima kretanje pred vašim vozilom.

Maksimalna video razlučivost (1-kanalna leća) je 1280x 480 piksela i 30 sličica u sekundi (2-kanalna leća) ima razlučivost 640 x 480 piksela pri 30 sličica u sekundi. Lijevi objektiv ima kut gledanja do stupnja od 120 stupnjeva i ima pravo leće   Teleskopski kut gledanja i može se teleskopski postaviti . Oba leća mogu se rotirati do 180 stupnjeva. Fotoaparat ima izlaz u obliku TV OUT , tako da se može povezati preko AV kabela na uređaj za prikaz.

Velika HD auto kamera, posebno dizajnirana za snimanje vožnje automobilom. Mediji to nazivaju " crnom kutijom automobila ". Što fotoaparat može učiniti? Detekcija pokreta omogućuje automatsko snimanje snimanja kad prepozna bilo koji kretnji. Snimke se automatski spremaju na mikro SD karticu. Fotoaparat za automobil podržava memorijske kartice kapaciteta do 32 GB. Može se povezati s računalom preko USB-a. Kamera ima zvučnik i 2,7 inčni LCD zaslon pomoću kojeg možete vidjeti snimke, možete pregledavati videozapise i fotografije koje ste napravili, a možete jednostavno postaviti sve što vam je potrebno od kvalitete videozapisa do datuma i vremena Koji raspolaže snažnim 8-dnevnim IR LED diodama koje možete lako snimiti noću.

HD auto kameru

I konačno, najbolje! S ovim fotoaparatom ne morate brinuti da je vaša kartica pun, a ne možete uhvatiti ni jedan poseban trenutak . Ima cikličku snimku, što znači da u automatskom načinu bilježi video zapise dužine od 2, 5 ili 15 minuta (ovisno o vašim postavkama) - ukupna duljina do nekoliko sati i kada je kartica puna, Najstariji dio automatski se briše i zabilježi se novi . Na taj način možete snimati bez prekida bez mijenjanja kartice ili ručno brisanje videozapisa , a uvijek možete biti sigurni da će, ako bilo kakva posebna situacija postane na putu, imat ćete ga snimiti! Fotoaparat također ima gumb SOS, koji omogućuje snimanje nekih odabranih snimaka na SD karticu, tako da ove datoteke neće biti prepisane novima.

Ali najvažnija stvar je da kada se kamera spoji na upaljač za automobil, automatski se uključuje i započinje snimanje. Što to znači u praksi? Zamislite, da ćete morati uključiti fotoaparat ručno svaki put kada uđete u auto. Ali ne morate. Automatski se uključuje kada pokrenete automobil i započne cikličnu snimku vožnje. Zapravo, sve što trebate učiniti je popraviti fotoaparat na staklu, spojiti ga u upaljač za automobil i to je to. Paket sadrži poseban držač na staklu i punjač za automobile. Kamera ima ugrađenu Li-ion baterija, tako da možete snimati čak i bez pokretanja motora automobila.

Carvun f30 auto dvr

Preporučujemo ovaj auto video kamere - TIP naše e-trgovine


Specifikacije HD fotoaparata

LCD zaslon - 2,7 "TFT zaslon u boji 16: 9
Kut objekta - 120 °
Senzor slike - CMOS
Dvostruki kanal: 2 leća
Rezolucija videozapisa (1 kanalni objektiv) - 1280 x 480 piksela, 30 fps
Rezolucija videozapisa (2-kanalni objektiv) - 640 x 240 piksela, 30 fps

Video format - AVI 30 fps 30 sličica u sekundi
Noćna vizija - 8 IR LED
Detekcija pokreta: uključeno / isključeno
Biciklističko snimanje: da - 2/5/10/15 minuta
Podrška mikro SD do 32 GB
Ugrađeni mikrofon
Video izlaz - USB / AV izlaz
TV sustav - NTSC / PAL
Baterija - ugrađena litijska baterija
Napajanje iz USB priključka računala ili DC 12 ~ 24V punjač za automobil


Paket sadrži:

1 x Auto HD kamera Carvun F30
1 * USB kabel
1 * nositelj
1 * punjač za automobil
1 x AV kabel
1 * Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

1%