Sigurnosna kopija - 2x wifi kamera + 7-inčni TFT monitor s DVR snimanjem (Audio + Video) + 128GB SDXC kartica

Kod: 19-074
3,442.50 kn 2,767.50 kn Cijena bez PDV: 2,306.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Komplet rezervnih kamera - 2x wifi kamera + 7 "TFT monitor s DVR snimanjem (Audio + Video) + 128GB SDXC kartica iz PROFIO ELECTRONICS

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Backup set kamera -.. 2x wifi kamera + 7" TFT monitor sa DVR snimanje (Audio + Video) + 128GB SDXC kartica od PROFIO ELEKTRONIKA sustava za praćenje teretnih i poljoprivrednih strojeva za praćenje aktivnosti u pogledu sigurnosti i lakše snalaženje na poslu Ova inovacije tehnologija je isporučio PROFIO Electronics. prijenos signala funkcionira na temelju WiFi signal iz kamere, koja čini ugradnja kamere lakši, a glavna prednost je u tome što se ne ograničavaju povlačenjem kabela. a tu je i još jedan napredak ovog reverzibilnog sustava, jer monitor služi i kao DVR snimač.

Snima fotoaparat i pohranjuje ga na SDXC memorijsku karticu do 128 GB (koja je već uključena). Snimka je snimljena u VGA rezoluciji, a na memorijskoj kartici od 128 GB možete uštedjeti više od 200 sati (8 dana) snimanja jedne kamere ili 50 sati od svih 4 kamere. Digitalna bežična snaga jamči prijenos signala do 100m, a signal je također dovoljno jak da ga ne ometaju veliki metalni dijelovi vozila ili tereta. Osim snimanja videozapisa, mikro sd također pohranjuje audio snimanje zvuka.

rezervni sustav kamere

Ovaj set sadrži 1x Wireless DVR 7 "monitor u automobilu i 1x bežičnu kameru za vožnju unazad (možete spojiti još 2 WiFi fotoaparata). Monitor s kamerom opremljen je podesivom konzolom, koju možete postaviti na potrebno mjesto. ima širok raspon primjene, zahvaljujući visokoučinkovitoj WiFi anteni pogodan ne samo za automobile, već i za kombi, minibuseve, autobuse, kamione, prikolice i ostala vozila IP razina zaštite fotoaparata je do IP66 vodootporna, otporna na prašinu i otporna na šteta.

WiFi sustav za unazad s DVR snimačem i iznimno velik raspon WiFi veze do 100 m.

bežični fotoaparati za vožnju unazad

Moguće je istovremeno povezati do 4 WiFi kamere na WiFi DVR monitor , posebno pri instalaciji na većim motornim vozilima, gdje je potrebno više pogleda iz različitih kutova. S ovim sustavom točno ćete znati što se nalazi iza ili oko vozila. LED monitor ima kontrast 300: 1 s razlučivošću 800x480. Širokokutni objektiv do 150 ° također je opremljen IR noćnim vidom. WiFi signal ima domet do 100m , što vam jamči kvalitetu prijema iz kamere za vožnju unatrag. Monitor ima jednostavan OSD izbornik preko kojeg možete postaviti kameru prema vašim potrebama. Na LCD zaslonu može prikazati sve četiri kamere u isto vrijeme, u više varijacija, kako bi se prikazale dvije kamere pokraj, ili prebacivanje između kamera. Kroz sklopni krug, kamera se može spojiti na svjetla za vožnju unatrag kako bi se automatski prebacila na odabranu kameru, kada se kreće unatrag.

LCD zaslon s fotoaparatima može se povezati na različite načine, uključiti se kada se kreće unatrag ili nakon što se vozilo pokrene. DVR monitor također ima funkciju zrcaljenja slike koja vam omogućuje da postavite kamere da prikazuju desnu i lijevu stranu vašeg prikaza. Ona također uključuje daljinski upravljač koji će pojednostaviti upravljanje prilikom prebacivanja kamera ili brzo podešavanje slike.

Mogućnost zrcaljenja funkcije kamere + mogućnost prikaza svih kamera na LCD-u istovremeno ili svaka kamera zasebno

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego s nosačem (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste postolja koje vam omogućuju da monitor pričvrstite na lako dostupnom mjestu.
karavan za vožnju unatrag

PLUS WiFi DVR 7 "TFT monitor
plus DVR snimanje s do 4 kamere
plus Ugrađena SD memorijska kartica od 128 GB
plus Monitor s mogućnošću povezivanja do 4 WiFi kamere
plus Ugradnja bez povlačenja kabela

Pratite tehničke specifikacije:

Model: Profio Clear View S7
7 "TFT monitor
Sustav: PAL / NTSC
Aspect satio: 16: 9
Razlučivost monitora: 800 x 480
Ulazi: 4-kanalni 2,4G WiFi ulaz za video signal
Kontrast: 300: 1
Podesivo: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 do 60 ° C
Temperatura skladištenja: -20 do 70 ° C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehničke specifikacije kamere:

Model: Kamera za parkiranje Profio S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Razlučivost: 420 TV linija
WiFi veza: 2,4G WiFi sa 100 m dometa
Minimalna rasvjeta: 1 LUX
IR noćni vid: da
Kut gledanja: 150 °
IP zaštita: IP 66 vodootporna, otporna na prašinu, otporna na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -10 do 60 ° C
Temperatura skladištenja: -20 do 70 ° C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Sadržaj paketa:

1x 7 "TFT WiFi DVR monitor
2x WiFi kamera za promjenu smjera
1x 128GB SDXC kartica
1x daljinski upravljač
1x Manual

sadrži parkirnu kameru profio set

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene