Universal parking AHD postavljen s 10 "monitorom + 3x kamera s 18 IR LED dioda

Kod: 19-064
2,932.50 kn 2,317.50 kn Cijena bez PDV: 1,931.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Univerzalni parking AHD postavljen sa 10 "monitorom + 3x kamera s 18 IR LED dioda omogućuje preokret i parkiranje automobila s pregledom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Univerzalni parking AHD postavljen s 10 "monitorom + 3x kamera s 18 IR LED dioda omogućuje preokret i parkiranje automobila s pregledom zahvaljujući AHD rezoluciji fotoaparata i monitoru 1024x600p, vidjet ćete sve detalje jasno i oštro. sustav robne marke PROFIO ELECTRONICS pruža kvalitetnu sliku, ne samo tijekom dana, već s 18 IR LED dioda koje možete vidjeti kad se preokreću noću. Veličina LCD zaslona određuje da je ovaj set idealni pomagač za preokret.

Imate mogućnost povezivanja do 3 kamere za promjenu smjera, što ćete posebno cijeniti prilikom instaliranja na veća motorna vozila gdje trebate više prikaza iz različitih kutova. Zahvaljujući ovom sustavu, znat ćete točno što se događa iza ili oko vozila. Ovaj set uključuje 10 "LCD monitor + 3x IR noćni vid kamera + 1x 10 m, 15m, kabel od 20m po vašem izboru za spajanje fotoaparata na monitor.Ovaj set za preusmjeravanje ima širok raspon korištenja, pogodan je za van, minibus, karavan, autobus, kamion, poluprikolice, poljoprivredne ili građevinske strojeve i druga vozila IP razina zaštite od kamere je do IP 66 što znači da je vodootporna, otporna na prašinu i otporna na oštećenja.

Parkirni set s 10 "monitora za automobil + 3x kamera s IR 18 LED ima 3 ulaza za preinake kamere, nudeći šire mogućnosti za korištenje od ostalih monitora.

Prvi preokret postavljen na tržište s AHD rezolucijom 1024x600p i 10 "LCD monitorom s mogućnošću spajanja do 3 AHD kamere s IR noćnim vidom.

Zahvaljujući rezoluciji AHD monitora i kamere, vidjet ćete sve detalje jasno i oštro.

Instalacija i montaža ovih kamera vrlo je jednostavna.

10,1 "AHD unazadni monitor

Monitor uključuje OSD izbornik koji vam omogućuje podešavanje oštrine, svjetline, kontrasta, a također vam omogućuje zakretanje i odraz slike kako biste realno prikazali desnu i lijevu stranu. Daljinski upravljač olakšava funkcioniranje funkcija. Uključeni su i par ugrađenih zvučnika i 1024x600px zaslon s razlučivosti od 16: 9. Svaka kamera ima svoj kanal i pojedinačne kamere se prebacuju pomoću gumba izravno na monitoru ili putem daljinskog upravljača. LCD zaslon vam omogućuje spajanje potrebne kamere preko konektora sa svjetlima za vožnju unatrag, tako da kada se preokrećete, to vam omogućuje automatsko prebacivanje odabrane kamere koja će se pojaviti na monitoru. LCD zaslon možete spojiti s fotoaparatom na različite načine, da biste se uključili prilikom preokretanja ili nakon pokretanja vozila. Kut kamere je podesiv. Monitor s fotoaparatom opremljen je podesivim nosačem koji možete pričvrstiti na traženo mjesto. Dolazi s sunčevim vizirem koji osigurava jasnu sliku i bez odbljeska.

ahd 3 preklopna kamera LCD 10 + kamera s IR-om

U slučaju potrebe montažu monitora na drugačiji način nego kod držača (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste štandova koji vam omogućuju da priložite monitor, na primjer, na vjetrobran ili gdje je potreban. U slučaju da fotoaparat trebate staviti na prikolicu koja se može ukloniti iz automobila ili kamiona, možete kupiti u našem e-trgovini spojni kabel preklopne kamere za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava unatrag i ponovnog spajanja.

PLUS AHD 10 "LCD monitor
plus Može se spojiti do 3 kamere
plus Noćna vizija u roku od 10m
plus Kut gledanja kamere od 150 °
plus OSD izbornik s daljinskim upravljačem
plus Razlučivost zaslona 1024x600px

Tehničke značajke monitora:

10 " LCD zaslon
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16: 9
Razlučivost monitora: 1024 x 600
Ulazi: 3x AV
Kontrast: 300: 1
Podesiva svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 ° C do 60 ° C
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC

Tehničke karakteristike fotoaparata:

Senzor slike: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Razlučivost: HD 1024x600
Sustav: PAL / NTSC
Minimalno osvjetljenje: 0,1 LUX
IR noćni vid: da 18 IR LEDs
Noćni vid Udaljenost: 10 m
Kut gledanja: 150 °
Klasa IP zaštite: IP 66 je vodootporna, otporna na prašinu, otporna na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -20 do 70 ° C
DC napajanje: 12V-24V

Sadržaj pakiranja:

1x 10 "HD LCD monitor
3x AHD obratna kamera
1x Spojni kabel 10m, 15m, 20m izbora
1x Daljinski upravljač
1x Senzor za sunce
1x držač za montažu monitora
1x držač za montažu fotoaparata
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene