10-inčni automobil koji preokreće HD monitor s dodirnim zaslonom + 4 FULL HD ulaza

Kod: 15-031
3,217.50 kn Cijena bez PDV: 2,681.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

10-inčni automobil koji preokreće HD monitor s dodirnim zaslonom i mogućnost spajanja do 4x FULL HD fotoaparata.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

10-inčni reverzni HD monitor s dodirnim zaslonom i mogućnost spajanja do 4x FULL HD reverzne kamere je nova generacija parkirnog sustava koji daje jasnu i oštru sliku na dan čak iu oštrim uvjetima osvjetljenja i svim potrebnim tehničkim sredstvima za sigurno rukovanje i Kontrola motornih vozila i strojeva Za još lakši rad monitora je opremljen zaslonom osjetljivim na dodir , monitor vam omogućuje prebacivanje između različitih kamera, ovisno o tome koliko kamere ste spojili i koji od njih želite biti prikazani kao glavni monitori.Ozvratni monitor sadrži izbornik u kojem imate različite opcije za postavljanje LCD zaslona i kamere spojene na njega.

Na svakoj kameri možete namjestiti, na primjer, zrcalnu sliku ili uključiti linije za vođenje koje možete točno kalibrirati na svakoj kameri izravno u izborniku. Monitori na stražnjoj strani nude nekoliko opcija prikazivanja fotoaparata, tako da možete odabrati onu koja vam najviše odgovara. Prebacivanje slike između kamere možete upravljati s jednim prstom jer djeluje na principu klizanja prstom kao na pametnom telefonu. S ovim sustavom točno znate što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za kombi, minibus, karavan, autobus, kamion, poluprikolice prikolice, poljoprivredne strojeve i druga vozila. Monitor je opremljen podesivim nosačem koji se može pričvrstiti na traženo mjesto. Sadrži i sunčani visi koji jamči jasnu sliku i bez odbljeska.

7 "zaslon osjetljiv na dodir osjetljiv na dodir


Na monitor se može spojiti do 4 FULL HD kamere. Možete odabrati i kombinirati kamere iz naše ponude prema vašim zahtjevima, ovisno o vrsti vozila. Kamere su spojene na monitor preko 4-pinski kabela s dodatnim duljinama od 10m, 15m i 20m. 4-pinski priključak koji spaja fotoaparat s kabelom je vodootporan, otporan na prašinu i otporan na oštećenja. Instalacija sustava je jednostavna. Na monitoru postoje kabeli za spajanje fotoaparata i napajanje monitora, koji je zaštićen od prenapona zamjenjivim osiguračem. Kamere se pokreću izravno s monitora i stoga više ne trebaju biti zasebno priključene na izvor, olakšavajući instalaciju i fotoaparat možete postaviti bilo gdje na vozilu. Monitor također uključuje 4 preklopna kabela za povezivanje odabranih fotoaparata s pozadinskim osvjetljenjem. Kada se okrenete, odabrana kamera automatski će se pojaviti na monitoru. Monitor je također opremljen HDMI-om i smanjenjem ulaza VGA + cinch ulazom kroz koji možete spojiti razne druge uređaje , tako da možete koristiti monitor kao klasičan LCD monitor. U paketu osim klasične konzole za montažu monitora, još jedno proširenje s 3D spojem, omogućujući vam montažu i postavljanje montažnog pretvornika u bilo koji položaj.

7 "priključak za utičnicu


U slučaju potrebe montažu monitora na drugačiji način nego kod držača (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste štandova koji vam omogućuju da priložite monitor, na primjer, na vjetrobran ili gdje je potreban. U slučaju da fotoaparat trebate staviti na prikolicu koja se može ukloniti iz automobila ili kamiona, možete kupiti u našem e-trgovini spojni kabel preklopne kamere za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava unatrag i ponovnog spajanja.

PLUS FULL HD reverzni monitor
plus Ekran na dodir
plus Široke opcije podešavanja na izborniku prikaza
plus Može se spojiti do 4 kamere
plus Razne opcije gledanja fotoaparata

Tehničke značajke monitora:

10 "TFT HD LCD monitor
Sustav: PAL / NTSC
Omjer slike: 16: 9
Razlučivost monitora: 1024 x 600
Ulazi: 4x
Kontrast: 800: 1
Podesiva svjetlina, kontrast, boja, vodilice za vođenje unatrag
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 6W
Radna temperatura: -20ºC do 70ºC
Temperatura skladištenja: -20ºC do 70ºC
Dimenzije: 203 x 112 x 28 mm
HDMI ulaz: da
Audio izlaz: 1W

Sadržaj pakiranja:

1x 10 "HD LCD monitor
1x Daljinski upravljač
1x Senzor za sunce
1x Montažni nosač monitora
1x 3D držač zgloba
1x vijci za montažu monitora
1x mrežni kabel s osiguračem
1x Trigger za spajanje na stražnje svjetla
1x HDMI kabel
1x smanjenje s VGA + cinch ulazom
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene