Dječji monitor s fotoaparatom i LCD + IR LED i dvosmjernom komunikacijom

Kod: 11-280
742,50 kn Cijena bez PDV: 618,75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Dječji monitor s fotoaparatom i LCD + IR LED sustavom i dvosmjernom komunikacijom gledat će vašu bebu kad god je to potrebno.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dječji monitor s fotoaparatom i LCD + IR LED sustavom i dvosmjernom komunikacijom gledat će vašu bebu kad god je to potrebno. Stavite bebu na krevet i možete sigurno provesti svoje vrijeme i izvršiti svoje dužnosti u susjednoj sobi, budući da ćete promatrati dijete kroz digitalni bebin monitor. Ovaj bebin monitor s noćnom IR LED vidom omogućit će visokokvalitetni video i audio prijenos kroz prikaz u boji do 300 metara na otvorenom prostoru. U kućanstvu možete računati do raspona do 100m. Digitalno doba donosi mnogo zanimljivih tehnologija kako bi svakodnevni život olakšalo, a jedan od njih je i ovaj video bebin monitor koji će vam omogućiti stalno praćenje bebe tijekom odsutnosti. To će biti praktičan i nezamjenjiv kućni pomagač za njegu djeteta.

digitalni dječji vrtić

Video dadilja nudi mnoge inovativne značajke, čineći ga jedinstvenim u svom području, kao dvosmjerna komunikacija koja će vam omogućiti da čujete plač ili smijeh djeteta, a zauzvrat će vaše dijete čuti vaš glas, tako da nećete moraju se često voditi u dječju sobu. Može biti dovoljno samo ako pritisnete gumb i govorite da smirite dijete s udaljenosti. Druga korisna značajka je noćno snimanje s dvostrukim digitalnim zumom za udobno gledanje bebe dok spava bez potrebe da dođe tamo, uz moguću narušavanje tihog sna spajanjem svjetla tijekom noći. Fotoaparat za bebu može se pričvrstiti na zid / strop zahvaljujući zglobnom postolju ili se može postaviti na stol i podesiti nagib fotoaparata po potrebi.

baby monitor

Značajke:

plus Dvosmjerna komunikacija
plus Video i prijenos zvuka do 300m
plus LCD zaslon u boji
plus Kontrola zvuka
plus Noćni vid
plus 2x digitalni zum

Sadržaj pakiranja:

1x digitalna video kamera
1x LCD zaslon
2x strujni kabel
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene