Video monitor za bebe s 5 "LCD + IR LED s dvosmjernom komunikacijom

Kod: 88-188
1,417.50 kn Cijena bez PDV: 1,181.25 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Video dječji monitor (dadilja) s 5 "LCD + IR LED s dvosmjernom komunikacijom i nadzorom temperature brine se o sigurnosti djeteta tijekom dana i noći.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Video dječji monitor (dadilja) s 5 "LCD + IR LED-om s dvosmjernom komunikacijom i praćenjem temperature brine se o sigurnosti djeteta tijekom dana i noći. Ovaj dječji monitor s noćnim snimanjem osigurava visoku kvalitetu prijenosa video i audio signala kroz veliki prikaz u boji do 100 metara na otvorenom prostoru Digitalno doba donosi mnogo zanimljivih tehnologija kako bi se svakodnevni život lakše olakšao, a jedan od njih je i ovaj video bebin monitor koji će vam omogućiti stalno praćenje bebe tijekom odsutnosti. bit će praktičan i nezamjenjiv kućni pomagač za brigu o djeci.

baby monitor babysitter

Video dadilja nudi mnoge inovativne značajke, čineći ga jedinstvenim u svom području, kao dvosmjerna komunikacija koja će vam omogućiti da čujete plač ili smijeh djeteta, a zauzvrat će vaše dijete čuti vaš glas, tako da nećete moraju se često voditi u dječju sobu. Moglo bi biti dovoljno ako samo pritisnete gumb i govorite kako biste smirili dijete ili lansirate na daljinu jednu od 5 ponuđenih uspavanki . Druga korisna značajka je noćno snimanje s dvostrukim digitalnim zumom za udobno gledanje bebe dok spava bez potrebe da dođe tamo, uz moguću narušavanje tihog sna spajanjem svjetla tijekom noći.

digitalna opatrovelka

Video dadilja ima ugrađeni termometar za stalno praćenje unutarnje temperature gledanog na LCD zaslonu kako bi vas obavijestio o stvarnoj temperaturi u dječjoj sobi. Na temelju toga moći ćete procijeniti je li optimalna temperatura i da li se vaše dijete osjeća ugodno. Vrlo korisna funkcija dodatnog monitora je funkcija VOX koja štedi energiju i pronalazi ga uglavnom noću. Tijekom neaktivnosti u prostoriji u kojoj se kamera nalazi, LCD će se prebaciti u pripravno stanje i ostati u tom načinu dok fotoaparat ne snima zvuk. Čim se beba probudi, digitalni bebin monitor će vas upozoriti uključivanjem LCD zaslona i prijenosom zvuka. Fotoaparat za bebu može se pričvrstiti na zid / strop zahvaljujući zglobnom postolju ili se može postaviti na stol i podesiti nagib fotoaparata po potrebi.

baby monitor

Značajke:

plus Dvosmjerna komunikacija
plus Video i prijenos zvuka do 300m
plus LCD zaslon u boji 5 "
plus Kontrola zvuka
plus VOX funkcija (ušteda energije)
plus Praćenje temperature
plus Noćni vid
plus Igranje beba zaborava
plus 2x digitalni zum

Sadržaj pakiranja:

1x digitalna video kamera
1x LCD zaslon 5 "
2x strujni kabel
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene