Bambus tipkovnica i miš s Wifi - PC Set

Kod: 11-181
U$86.90 Cijena bez PDV: U$72.42
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

Bamboo tipkovnica i miš s Wifi - PC Set napravljen od prave bambusa za ugodan svakodnevni rad na računalu. Luksuzna tipkovnica za vas.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bambus tipkovnica i miš s Wifi - PC Set od prave bambusa za ugodan svakodnevni rad s računalom. Ovaj raskošni kalkulator može biti izvrsna nadopuna slike vašeg ureda, apartmana itd.

Tipkovnica i mišje računalo su bitni dio svakodnevnog života. Postoje mnoge vrste tipkovnica. Netko želi klasično, drugi zahtijevaju ergonomski oblik za maksimalnu udobnost. Do sada nitko nije ponudio dodir pravog drveta, mnogo je ugodniji od plastičnih ključeva. Uživajte u danu u uredu s pravim bambusom.

Kalkulator ima udobnu površinu i ne stvara glasne zvukove dodirivanja , kao i drugi konvencionalni modeli. Pojedinačni ključevi su postavljeni zasebno kako bi se postigao prostor za poboljšanje točnosti tijekom brzog izračuna.

Tipkovnica od bambusa

Tipkovnica i miš će biti kompatibilni s računalom putem WiFi mreže na isti način kao i normalna tipkovnica . Tipkovnica ima udobnu površinu i ne proizvodi glasne zvukove dodirivanja , kao i drugi konvencionalni modeli. Pojedinačni ključevi su postavljeni zasebno kako bi se postigao prostor za poboljšanje točnosti tijekom brzog tipkanja. Dimenzije tipkovnice 46,6 cm (dužina) x 15,9 cm (W) x 1,8 cm (visina).

Paket uključuje:

1x Wifi tipkovnica bambusa
1x Wifi miš za PC

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene