Besplatno Fly VR - virtualne 3D čaše

Kod: 11-200
U$97.90 U$64.90 Cijena bez PDV: U$54.08
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Virtualna 3D stakla Freefly VR mobilna virtualna stvarnost za pametne telefone (mobitele). Proizvod je u zalihi spreman za prodaju. Izvrsna alternativa Oculus Rift naočalama i cijena je više nego pouzdana.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Virtualna 3D stakla Freefly VR mobilna virtualna stvarnost za pametne telefone (mobitele). Proizvod je u zalihi spreman za prodaju. Izvrsna alternativa Oculus Rift naočalama i cijena je više nego pouzdana. Virtualna stvarnost koja prati vaše kretanje kako bi pružila 3D vizualne slike . Mozak osjeća da ste u virtualnom svijetu. Pomoću bežičnog kontrolera (klizanje) možete pucati na neprijatelja, šetati egipatskim grobnicama , povući kabel padobrana ili voziti valjak. Možete kupiti izravno u našem e-trgovini.

Bez leta

GLIDE CONTROL
Freefly sada uključuje Glide - bežični upravljač koji se povezuje s vašim iPhone ili Android telefonom, omogućujući vam potpunu kontrolu nad VR avanturama.

BESPLATNO U ZONE IZLAZ
Freefly je lagan i prenosiv dovoljno da ide bilo gdje, idealan za vrijeme kada želite pobjeći od loših vremena.

BESPLATNO SAMO POKRIVANJE
Osjećajte se mirnim vođenim meditacijama i ASMR-om osmišljenim kako bi vaš mozak postao blažen.

BESPLATNO TRAŽI
Freefly je novi partner vašeg telefona. Gdje god i vi i vaš telefon idete, u roku od sekunde možete mijenjati svoje okruženje, kad god vam to raspoloženje.

Fly besplatne virtualne naočale


Naočale za besplatne Fly VR su kompatibilne s 200 + Googleovih kartonskih aplikacija. To stijena 42mm leće i 120 stupnjeva vidnog polja plus faux koža pomaže da zadrži stvari udoban. Ona se uklapa u bilo koji smartphone sa zaslonom između 4,7-inčni i 6,1-inčni, što je zasigurno manje od Archos slušalica, ali još uvijek pokriva većinu admiralskih brodova u 2015. Osim što je glavno praćenje putem telefona akcelerometar, jedna točka razlika od najjeftinijih Opcije su da Freefly dolazi s neobičnim kontrolerom, Glideom , koji držite u jednoj ruci. Uštedjet će vam trošak kupnje Bluetooth periferne jedinice

Google vr igre

To je genijalan način držanja telefona osiguravajući da vaš telefon uvijek bude usredotočen na slušalicu. Također, gotovo da nema rizika da vaš telefon pada iz uređaja . Dizajn vam omogućuje da koristite slušalice i kabel za napajanje bez obzira koji uređaj koristite, zahvaljujući kliznim dijelovima na bočnoj strani.

Virtualne naočale

Tehnički podaci:

  • Ogroman polje vidljivosti (120 °)
  • Wide 42 mm objektivi za maksimalno polje uranjanja
  • Multi-telefonski podesivi (4.7 "i 6.1"), uključujući najnovije iPhone 6s, iPhone 6s plus, Samsung S3, S4, S5 i S6, Samsung Napomene 3 i 4 i još mnogo toga ...
  • Lagani dizajn
  • 1-klikni brzo otvoreni sustav
  • Ergonomski komfor s mekanom faux-leatherom

Paket uključuje:
1x virtualna stvarnost VR zaštitne naočale FreeFly
1x Bluetooth klizač kontroler
1x kućište
1x Lens tkivo
1x Ručno

 

Recenzije i testovi:

 


Logotip crunchera za telefon

Pregledajte FreeFly VR - Phonecruncher.com

"Slušalica Freefly VR je najbolji VR pribor koji smo ikada pregledali, a ne vidimo da se uskoro mijenja.
Jednostavno rečeno, Freefly VR slušalica je briljantna, sjajna zabava. "

Pročitajte cijelu recenziju na FreeFly - Phonecruncher.com

 

Gadget pregledava logotip

Test usporedbe FreeFly VR   - Gadgets-reviews.com

"Slobodno nam dajemo 5 zvjezdica, a FreeFly nam pruža veliku priliku za uspostavljanje razumne količine novca u kontaktu s virtualnom stvarnom. Na primjer, postoji nešto za plaćanje: udobnost, izdržljivost i inovacije.

Na prvi pogled FreeFly čini se da je baš kao i svaka druga slušalica. Međutim, nekoliko pojedinosti koje stvaraju svoju konkurentsku prednost nad suparnicima skrivaju se iza očite jednostavnosti 1. Dizajniran je od strane Europljana. Engleska, a ne Kina 2. Joystick je glavna osobitost. 3. Kut gledanja je 120 stupnjeva. 4. U potpunosti je kompatibilan s sadržajem Google kartona. !

Pročitajte cijelu recenziju na FreeFly - Gadgets-reviews.com

 

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%