LED žarulja s više boja s daljinskim upravljačem

Kod: 11-059
270,00 kn Cijena bez PDV: 225,00 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

LED žarulja s više boja s daljinskim upravljačem za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite točno ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED žarulja s više boja - žarulja koja mijenja boju s bežičnim daljinskim upravljačem za korištenje u bilo kojoj standardnoj utičnici. Mislite li da je to bijelo svjetlo dosadno i zastarjelo? Posjedujete li bar ili restoran i želite li ukrasi biti super ?

Dakle, ovdje je odgovor! LED žarulja boja daje svjetlost za vas u bojama RGB (crvena, zelena, plava). Možete ga koristiti u jednoj statičnoj (fiksnoj) boji ili jednostavno pritisnite na daljinskom upravljaču jedan od četiri efekta mijenjanja boje.

Žarulja s više boja može svijetliti bijelo, crveno, zeleno, plavo, plus dvanaest dodatnih svijetlih boja . Osim izrade lijepih boja imate prednost, da ćete s ovom žaruljom smanjiti troškove energije jer žarulja koristi samo 3 vata energije. LED žarulja s više boja s daljinskim upravljačem za prodaju po povoljnoj cijeni, možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite točno ono što tražite.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene