Mini prijenosni klima uređaj + mikro USB ventilator

Kod: 11-393
517,50 kn Cijena bez PDV: 431,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Mini prijenosni klima uređaj + mikro USB ventilator + vodeno hlađenje jedinstveno je rješenje za hlađenje vanjskog zraka - idealno klimatiziranje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mini prijenosni klima uređaj + mikro USB ventilator + vodeno hlađenje jedinstveno je rješenje za hlađenje vanjskog zraka - idealno klimatiziranje . Ovaj ventilator za vodu ne smije nedostajati ni u jednom uredu ili prostoriji, a posebno u vrućim ljetnim mjesecima. Ljeto je jedno od najljepših godišnjih doba, vrijeme je opuštanja, godišnjih odmora, roštiljanja ili beskrajnih šetnji. Ima samo jednu grešku, da moramo na posao čak i preko ljeta. Stropni ventilator ili ventilator na postolju imaju nedostatak - ili ih ne možete nositi jer su preteški ili vam često smetaju kada se ne koriste. Ovaj kompaktni hladnjak zraka možete jednostavno premjestiti ili pohraniti .

Mali ventilator + klima uređaj koriste jedinstveno vodeno hlađenje

prijenosni klima uređaj s vodenim hlađenjem

Nemaju svako radno mjesto ili ured klimatizirane prostorije, a čak i ako ima, sigurno vam se dogodilo da se vaše kolege nisu složile s temperaturom koja vam odgovara. U takvim situacijama ljudi često traže stolne obožavatelje poput ovog ventilatora u sobi ili uredu . Ventilator za hlađenje dovoljno je jak da rashladi vas i prostor oko vas, ali neće smetati vašim kolegama ili drugim ljudima u prostoriji . Također je izvrstan za sobu ili spavaću sobu u kojoj neće ometati vašu voljenu osobu, braću i sestre ili sustanare.

Mini klima uređaj ima ventilacijske rešetke koje možete postaviti okomito prema svojim potrebama.

mini klima uređaj

Mini sobni klima uređaj radi s 3 načina intenziteta . Ugrađeni ventilator nije bučan pa je prikladan za svaku prostoriju i nikome neće smetati. Uobičajeni ventilatori samo ispuhuju zrak iz okoline bez hlađenja ili vlaženja, što često stvara neugodne osjećaje. Hladnjak za stolni zrak možete napuniti vodom (380 ml), koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji hladi rolete za hlađenje unutar uređaja i na kraju ne samo da hladi zrak, već stvara i vlažan zrak . Za dodatni učinak hlađenja, preporučuje se ulijevanje ledene hladne vode. Napaja se putem mikro USB kabela pa se može koristiti bilo gdje.


Tehničke specifikacije:

Materijal: ABS, silika gel
Dimenzije: 18 x 13 x 17 cm
Težina: 685 g
Napajanje: Micro USB kabel

Sadržaj paketa:

1x mini hladnjak zraka
1x kabel za napajanje
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene