NFC prsten - Inteligentni programabilni prsten

Kod: 11-218
U$86.90 Cijena bez PDV: U$72.42
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

NFC prsten - Inteligentni programabilni prsten je nosivi elektromagnetski modul. Možete upravljati nekim mobilnim funkcijama.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

NFC prsten - Inteligentni programabilni prsten, je nosivi elektromagnetski modul. Prsten je podijeljen u tri modula - ID modul, M1 modul i NFC modul. NFC je inovativna tehnologija pomoću koje možete programirati pametni prsten koji sadrži NFC modul. Za programiranje prstena možete koristiti svoj mobilni telefon koji mora sadržavati funkciju NFC. S programiranim prstenom možete upravljati nekim mobilnim funkcijama, npr. Zaključavanjem telefona, koji je otključan kontaktom s prstenom.

Inteligentni prsten NFC modula

ID modul omogućuje kopiranje osobnih iskaznica raznih vrsta, kao što su kartice s frekvencijom od 125 kHz za pojas EM / HID / TI. M1 modul omogućuje kopiranje IC kartice frekvencijom od 13,56 MHz u bendu Mifare M1 S50 i Fudan F08. Nakon što programirate prsten, koji će raditi kao NFC ID i M1 modul, na primjer možete koristiti prsten kao autobusnu putnu karticu, podzemnu kartu, otključati ulazna vrata kuće, parking kartu ili ga koristiti za razne Mobilne funkcije itd.

Pametan prsten

Prsten ne treba napuniti i ne sadrži bateriju. Može se povezati putem ID ili IC čitača. Unutarnja strana prstena sadrži tri vrste prirodnih elemenata: germanium, vulkanski magnet i FIR energic kamen, koji mogu učinkovito poboljšati ljudske performanse.

Tehnički podaci:

Moduli: ID, M1, NFC
Frekvencije: 13,56 MHz, 125 kHz
Raspon: 1,5 cm
Radna temperatura -50 do 80 ° C
Otpor IP: IP68 vodootporan, otporan na prašinu

Sadržaj:

1x Smart Smart Prsten

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene