Nox sleepace - noćna svjetiljka s praćenjem i analizom spavanja

Kod: 11-212
967,50 kn Cijena bez PDV: 806,25 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Nox sleepace - noćna svjetiljka s praćenjem i analizom spavanja. Kada želite spavati, noćna žarulja Nox pomaže vam da lakše zaspite postavljanjem lagane i ugodne glazbe.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Nox sleepace - noćna svjetiljka s praćenjem i analizom spavanja. Kada želite spavati, noćna žarulja Nox pomaže vam da lakše zaspite postavljanjem lagane i ugodne glazbe. Ujutro će vas probuditi svojim pametnim alarmom. Noćna svjetiljka ima ugrađeni osjetljivi senzor koji prikuplja podatke tijekom noći o vašem spavanju. Zapisuje kretanje vašeg tijela tijekom noći, učestalost otkucaja srca, brzinu disanja i trajanje sna.

Senzor mjeri temperaturu okoline, vlagu, osjeti intenzitet ambijentalnog svjetla i zvukova u sobi. Na temelju tih informacija ocjenjuje je li okolina u kojoj spavate idealna i da će predložiti promjene. Svi se podaci bilježe i putem aplikacije prosljeđuju se na vaš mobilni telefon. Podaci o aplikaciji obrađuju se i ocjenjuju u sažetim grafikonima. Aplikacija nudi kompleksnu analizu spavanja s specijaliziranim uputama kako poboljšati san.

Svjetiljka Sleepace Nox

Nox lampica je višenamjenski uređaj za praćenje, analizu sna i aktivno pridonosi njezinim funkcijama radi poboljšanja. Senzor za praćenje je integriran izravno u lampu, stoga ne mora biti instaliran na tijelo i neće vas ometati. Još jedna značajka je ugodna glazba i svjetlost. Kroz njega potiče vaše tijelo da proizvodi tvari melatonina, što je neophodno za vaše zaspanje. Aplikacija isključuje glazbu i svjetlo čim zaspiš. Uređaj prati vaš san i nakon postavljanja alarma za određeni sat, procjenjuje u 30 minuta intervalima vaš san i određuje u kojoj fazi je vaš najbolji probuditi. Sleepace Nox lampa ima funkciju simulacije izlaska sunca i raznih zvukova kao što su kiša, šum mora, pjevanje ptica, pucanje vatre. Svjetiljka ima 16 milijuna boja. Na stražnjoj strani zvučnik, priključak na strujni adapter i USB priključak za napajanje telefona. Veza s mobilnim telefonom omogućuje povezivanje WiFi i Bluetooth 4.0. Sleepace Nox teži 640 grama i napaja AC / DC adapter.

Aplikacija točke spavanja

Značajke:

plus Praćenje i potpuna analiza spavanja
plus Praćenje brzine otkucaja srca, disanja i pokreta tijela
plus Monitor temperature okoline, vlage, intenziteta svjetla i buke
plus 16 milijuna boja
plus Povezivanje s aplikacijom na telefonu preko Bluetootha
plus Pametan alarm i simulacija izlaska sunca

Tehnički podaci:

Prijenos podataka: WiFi, Bluetooth 4.0
Raspon uređaja: 10m
Snaga: 15 W
Adapter 12V 1,5A
Operativni sustav: Android 4.3 i noviji, iOS7 i noviji
Težina: 640 grama
Dimenzije: 10,9 x 10,9 x 22,6 cm

Sadržaj:

1x lampa Sleepace Nox
1x Power Adapter
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene