Priključna stanica za ipad za zidnu montažu - iPad 10,2 - 10,5" (mat crna)

Kod: 11-434
2.775,00 kn Cijena bez PDV: 2.312,48 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Zidna priključna stanica za iPad 10,2 - 10,5" (mat crna). Elegantan zidni nosač s napajanjem za praktično uklanjanje tableta.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Priključna stanica za ipad za zidnu montažu - iPad 10,2 - 10,5" (mat crna)​. Elegantan zidni nosač s napajanjem za iPad u mat crnoj boji za praktično uklanjanje tableta. Postavite iPad na zid u gornjoj podnožju stanica s punjenjem Sustav montaže SimpliDock tablet omogućuje brzo i jednostavno priključivanje, punjenje i praktičan pristup vašem iPadu, a patentirana ugradbena zidna priključna stanica za iPad poboljšava Appleovu estetiku dok savršeno nadopunjuje vaš dizajn interijera.

SimpliDock nudi najsuvremeniju tehnologiju, tanje okvire, bolje materijale, luksuzne završne obrade, lakšu instalaciju i svestranu montažu na zid. Idealno za pametni dom, sigurnost, nadzor, sustave kamera, kontrolu glazbe ili svjetla ili korištenje u komercijalnim prostorima kao što su konferencijska dvorana, sat, javni kiosk, informacije o pacijentima, itd. Kombinirajte SimpliDock sa svojom omiljenom aplikacijom za iPad za rješenje za zaslon osjetljiv na dodir bez premca to je uvijek zgodno!

Luksuzan i elegantan ugradbeni zidni nosač (futrola) s napajanjem za vaš iPad

simplidock ipad zidni nosač

Elegantan minimalistički dizajn uklopit će se u vaš dom ili poslovni prostor. Jednostavno spajanje i punjenje. Čvrsto izbacite iPad za nekoliko sekundi. Mogućnost ugradnje s "Fiksnim adapterom" kako bi se spriječilo jednostavno uklanjanje. Ugradbena montaža u zid, ili površinska montaža prema potrebi, montaža u visinu ili širinu. Ugrađeni Lightning konektor (USB-C za neke iPade) proširuje napajanje na unutarnju stijenku. Radi s bilo kojim standardnim punjačem za iPad. Ultra tanak dizajn dubine 1,3 mm znači jednostavno spajanje priključne stanice.

zidna priključna stanica za ipad crna

Nemojte misliti da dodavanje iPada na zid znači da morate žrtvovati ljepotu svog doma ili tvrtke! Bez powerbanka, bez zapetljanih kabela. Dodavanjem priključne stanice za iPad sa zidnim napajanjem, imate prikladno mjesto za spajanje vašeg iPada tako da je uvijek napunjen i spreman za korištenje točno tamo gdje vam je potreban. SimpliDock je jedini zidni nosač za iPad koji vam omogućuje pristajanje i izbacivanje za manje od 2 sekunde! Nekoliko jakih magneta drži iPad sigurno na mjestu, ali čvrsti pritisak će omogućiti da se iPad ugasi kada je potrebno.

priključna stanica za ipad

Izrađen od visokokvalitetnog polikarbonata i akrila, koji bojom i sjajem odgovaraju iPadu kako bi se postigao besprijekorno integriran izgled. Najtanji okvir na tržištu! Ultra uvučeni okviri strše samo 1,5 mm za zidnu montažu ili 12 mm za površinsku montažu . U svakom slučaju, SimpliDock se savršeno uklapa u vaš interijer.

postavite ipad na zid kućišta

Nemojte dopustiti da vas skučeni prostori spriječi da instalirate iPad baš tamo gdje vam je potreban! SimpliDock jednako dobro radi u portretnoj i pejzažnoj orijentaciji. Patentirani dizajn SimpliDock omogućuje površinsku montažu ili ugradnju u zid bez brige o tome što se nalazi iza površine zida. Budući da su naši dokovi debljine samo 12 mm, lako ih je ugraditi u šuplje zidove ili zasvođene preko stupova prema potrebi kako bi se savršeno uklopili u estetski dizajn vašeg interijera. Punjenje pomoću Lightninga ili USB-C znači da imate neograničenu fleksibilnost u održavanju vašeg iPada napunjenog u docku.

ipad na zidu

Elegantno i elegantno pričvršćivanje iPada na unutrašnjost - zidna priključna stanica

postavljanje iPada na zid

Specifikacija:

Priključna stanica za: iPad 10,2 do 10,5"
Boja: mat crna
Debljina: 12 mm

Sadržaj paketa:

1x priključna stanica s okvirom
4x nosači za montažu
1x Vazdušna čašica
1x šablon za montažu
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene