DreamGrip Evolution MOJO - postavljen za pametne telefone, kamere i digitalne fotoaparate

Kod: 18-005
1,492.50 kn Cijena bez PDV: 1,243.75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

DreamGrip Evolution MOJO - postavljen za pametne telefone, kamere i digitalne ogledalne fotoaparate koji će vam pomoći pri stvaranju najboljih snimaka uz stručna poboljšanja i proširenja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DreamGrip Evolution MOJO - set za pametne telefone, kamere i digitalne ogledalne fotoaparate koji će vam pomoći stvoriti najbolje snimke s profesionalnim dodatcima i proširenjima. Skup će biti svima cijenjen od strane kreatora videozapisa kao što su youtuberi i blogeri, jer sadrži mnoge korisne komponente koje   pomažu uhvatiti nevjerojatne slike koristeći samo smartphone. Pribor uključuje posebne leće s optičkim filtrima , vanjska LED svjetla za idealno osvjetljenje, mikrofon s vjetrom i držač za povezivanje različitih komponenti. Komplet se može koristiti ručno ili montiran na stativ ili fiksiran usisnim čašama.

snalaženje evolucija mojo

LED svjetla opremljena vanjskim svjetlima uključuju 36 LED dioda i imaju ugrađeni dimmer koji nudi mogućnost podešavanja svjetline od 10-100% . Također je uključena 900 mAh litijska baterija koja je dizajnirana za oba svjetla, a pruža dovoljno snage kako bi LED-ovi osvjetljavali na 100% postavkama svjetline do 60 minuta. Baterija se može puniti pomoću USB kabela (uključena) ili za spajanje na vanjsku energetsku obalu kako bi se povećala količina svjetlosti dulje vrijeme.

Pištoljni mikrofon - usmjereni pasivni kondenzatorski mikrofon s univerzalnim priključkom od 3,5 mm za povezivanje mikrofona s bilo kojim pametnim telefonom ili drugim 3,5 mm ulaznim uređajem. Zahvaljujući dizajnu pištolja, pruža visoko kvalitetne video snimke . Mikrofon je posebno prikladan za videozapise na otvorenom kao što su reportage i intervjui jer je sposoban za snimanje dominantnog zvuka unutar 1-3 metra i suzbijanje surround zvuka iz pozadine. Mikrofon također uključuje zaštitu od vjetra, što uvelike smanjuje buku na otvorenom vjetru.

DREAM GRIP EVOLUTION MOJO KIT - posebni dodatni držač s vijcima za pričvršćivanje različitih dijelova. Možete ga koristiti za montiranje vanjske banke za napajanje ili drugog smartphone uređaja. Korištenje drugog pametnog telefona može biti kao tekstualni uređaj ili kao drugi fotoaparat ili kao monitor s obrnutom prikazom snimljenog videozapisa. Ova je upotreba posebno korisna ako snimate videozapis uživo pomoću jednog smartphonea (streaming video), a drugi pametni telefon upotrebljava kao sliku zapisa, pa možete oboje vidjeti i odgovoriti na komentare gledatelja izravno u emitiranju uživo.

zamisao za san evouliton mojo kit

DREAM GRIP EVOLUTION MOJO

Sadržaj pakiranja:

1. DREAM GRIP konstrukcija (razvijena)
2. Podesivi remen
3. Montažni vijci (3 vrste)
4. CPL Filter 52 mm CPL sa zaštitnom vrećicom
5. ND2 filter 52 mm ND2 v / pp zaštitna vrećica
6. Filtar s filtrom crne boje
7. 37-52 štitnik za sunce za optiku
8. Okvir za zatvaranje crnog papira
9. PVC film apsorbira svjetlo
10. Standardni vijci od nehrđajućeg čelika 1/8
11. Standardni vijci od 1/8 i silikonske brtve
12 1/4 "navoj
13. 1/4 "dvostruka nit s dva silikonska brtva
14. Dodatni nositelj
15. Vanjska LED svjetla
16. USB kabel napajanja
17. Baterija za Lithium 900mAh
18. Glavni mikrofon sa zaštitom vjetra s priključkom od 3,5 mm
19. Držač mikrofona
20. Univerzalni okvir
21. Posebni poklopac

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene