DreamGrip Evolution PRO - Univerzalni podesivi set za pametne telefone, kamere i digitalne fotoaparate

Kod: 18-004
892,50 kn 442,50 kn Cijena bez PDV: 368,78 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

DreamGrip Evolution PRO - univerzalni podesivi set za pametne telefone, kamere i digitalne fotoaparate. Ovaj set uspijeva maksimalno iskoristiti vaše uređaje, a pomaže vam u stvaranju profesionalnih video snimaka.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DreamGrip Evolution PRO - univerzalni podesivi set za pametne telefone, kamere i digitalne fotoaparate. Ovaj set uspijeva maksimalno iskoristiti vaše uređaje, a pomaže vam u stvaranju profesionalnih video snimaka. Komplet je kompatibilan sa svim modernim pametnim telefonima , uz većinu profesionalnih dodataka i produžetaka za fotografiju i videozapise koji se mogu montirati na nju kako bi se maksimalno povećala kvaliteta vaše proizvodnje na najvišoj mogućoj razini. Skup će biti svima cijenjen od strane kreatora videozapisa kao što su youtuberi i blogeri, jer pomaže u snimanju nevjerojatnih slika koristeći samo smartphone. Komplet uključuje podesivu konstrukciju, dva optička filtera 52mm (CPL i ND2), sunčalište i remenje za ramena. Komplet se može koristiti ručno ili montiran na stativ ili fiksiran usisnim čašama.

podesivo podešavanje snova za fotoaparate

DREAM GRIP EVOLUTION PRO - struktura se sastoji od nekoliko dijelova koji se mogu odvojiti. Dva patentirana lagana aluminijska kolosijeka na vrhu i na dnu su pričvršćena s 1/4 "navojem na dvije ručke oblikovane tako da formiraju čvrsto okvira zajedno. Oblikovane ručke osiguravaju stabilno držanje tijekom snimanja , dok su istodobno nagnute na strane mogu se pričvrstiti vanjska svjetla s najvećom udaljenost jednim od drugih kako bi se osiguralo bolje osvjetljenje objekta uz minimiziranje sjene. Moguće je priložiti i druga stručna oprema koja vam treba, uključujući monitore, dodatne fotoaparate, svjetla, mikrofone, vanjske izvore itd. Konstrukcija također uključuje i univerzalni držač za ugradnju pametnog telefona, koji nakon umetanja pametnog telefona mora biti poravnat do određene pozicije i postaviti isporučeni objektiv na visinu pametnog telefona klizanjem gore ili dolje.

Paket također uključuje 2 filtra za optiku - Filter CPL koji vam pomaže kontrolirati refleksije na vodu, staklo i druge površine, kao i kontrast tijekom sunčanog dana i nekoliko drugih učinaka. Drugi ND2 filtar je posebno koristan prilikom snimanja s ručnim načinom podešavanja kamere kako bi se smanjila prozirnost svjetlosti na pola.

snaga stisak evolucija pro

DREAM GRIP EVOLUTION PRO

Sadržaj pakiranja:

1. DREAM GRIP konstrukcija
2. Podesivi remen
3. Montažni vijci (3 vrste)
4. CPL Filter 52 mm CPL sa zaštitnom vrećicom
5. ND2 filter 52 mm ND2 v / pp zaštitna vrećica
6. Filtar s filtrom crne boje
7. 37-52 štitnik za sunce za optiku
8. Okvir zatvaranja crnog papira
9. PVC foliju apsorbira svjetlo
10. Standardni vijci od nehrđajućeg čelika 1/8
11. Standardni vijci od 1/8 i silikonske brtve
12. 1/4 "konac
13. 1/4 "dvostruka nit s dva silikonska brtva
14. Univerzalni okvir
15. Posebni poklopac

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene