Set od 3 profesionalna leća DreamGrip VISIO PRO

Kod: 18-006
742.50 kn Cijena bez PDV: 618.75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Komplet 3 profesionalne leće DreamGrip VISIO PRO sadrži sve potrebne leće za postizanje profesionalne visoke kvalitete snimljenih fotografija i videozapisa.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Komplet 3 profesionalne leće DreamGrip VISIO PRO sadrži sve potrebne leće za postizanje profesionalne visoke kvalitete snimljenih fotografija i videozapisa. U seriji su tri objektiva, uključujući širokokutni x0,6 objektiv, telefoto objektiv x2 i makro objektiv x10 . Pomoću tih leća možete snimiti puno bolje snimke zahvaljujući različitim kutovima gledanja, dubini fokusa i vizualnim efektima. Visio leće imaju sofisticirani profesionalni optički dizajn i kombiniraju se s brojnim optičkim elementima. Optičke leće izrađene su s visokom preciznošću i presvučene višeslojnim reflektivnim premazom . Oni su dizajnirani tako da omogućuju snimanje snimaka s različitim kutovima kako biste odabrali odgovarajuću žarišnu duljinu i prikazali snimku iz najboljeg mogućeg pogleda.

vizio za širokokutne leće Širokokutni objektiv. Pruža širi kut gledanja do 40%. Omogućuje filmsku perspektivu s povećanjem prostora koji snimate, prikladnim za panoramske snimke s beskrajnim fokusom, primjerice prizorom. Također se može koristiti u malim prostorima kao što su hodnici na kojima možete uhvatiti više objekata u skeniranom prostoru zahvaljujući ovom objektivu.
vizio za telefoto snimanje Teleobjektiv - zumira objekte i djeluje na principu povećala, pa će subjekt snimljen ovim objektivom dvaput bliže onome što je zapravo. Prikladno za snimanje portretnih slika. Koristeći ovaj objektiv, možete se usredotočiti na potrebnu temu, a pozadina iza njega bit će zamagljena, idealna za portrete.
makro objektiv Makro objektiv - ima omjer povećanja od 10x, što čini objekt veći od 10 puta veću od stvarne veličine. S ovim objektivom možete uhvatiti svijet iz mravljeg pogleda sa svim detaljima koje ljudsko oko ne može uhvatiti. Objektiv ima fiksnu žarišnu duljinu od oko 2,5 cm (ne više od 1 inča) od objekta, a sve u većoj udaljenosti neće biti usredotočeno. Ali u tom rasponu možete uhvatiti sve detalje, kao što su ogrebotine novčića, niti platna, struktura lišća itd.

sadržaj paketa Dreamgrip leća

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene