LED rasterska ploča koja podržava rast biljaka - 45W

Kod: 36-060
742.50 kn Cijena bez PDV: 618.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED rasterska ploča koja podržava rast biljaka - 45W. Zahvaljujući crvenim i plavim LED svjetiljkama koje blagotvorno djeluju na biljke, one rastu brže i cvjetaju čak iu uvjetima slabog osvjetljenja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED rasterska ploča koja podržava rast biljaka - 45W. Zahvaljujući crvenim i plavim LED svjetiljkama koje blagotvorno djeluju na biljke, one rastu brže i cvjetaju čak iu uvjetima slabog osvjetljenja. Nevjerojatno je kako rasti biljke u zatvorenom prostoru, u stakleniku ili u podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. LED Grow bulb također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

vodio rast svjetlosti 45w

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

Svjetiljka s LED rastom ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, ekološki je sigurna, bez žarulja u svjetiljkama jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od LED diode SMD visoke snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

LED rasvjetljuje

Crvena i plava svjetlost dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 630-660nm i frekvenciju 400-484THz. Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 440-460nm i frekvenciju 606-668THz. Crveni spektar koristi klorofil A i klorofil B. Općenito, biljke trebaju sve crvene valne duljine za zdrav rast i razvoj.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Tip: Led svjetiljka 45W
Snaga: 45W
Količina LED dioda: 225
LED boje: crvena 165 + plava 60
Vrsta LED-a: SMD
Ulazni napon: AC85-265V
Dimenzije (mm): 310x310x35
Kut svjetla: 120 °

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%