Mikrofon BOYA BY-PM700 za PC (kompatibilan sa sustavom Windows i Mac OS)

Kod: 73-005
1.042,50 kn Cijena bez PDV: 868,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Mikrofon BOYA BY-PM700 za PC (kompatibilan sa sustavom Windows i Mac OS) mikrofon je kondenzatora, idealan za snimanje zvukova, razgovore.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mikrofon BOYA BY-PM700 za PC (kompatibilan sa sustavom Windows i Mac OS) mikrofon je kondenzatorskog stola, idealan je za snimanje zvukova, razgovora, konferencijske pozive, podcaste i još mnogo toga. Kvalitetan zvuk jedna je od najvažnijih sastavnica audiovizualnih materijala. Jednako je važna i jasnoća samog zvuka tijekom snimanja podcasta, intervjua ili stvaranja drugih audio datoteka. U oba slučaja, mikrofon BY-PM700 neće vas razočarati.

Snima audio u kvaliteti do 16bit / 48 kHz, ima gumb za glasnoću i tipku za isključivanje zvuka za lak, brz i učinkovit rad. S druge strane njegovog tijela naći ćete kotačić za podešavanje pojačala i četiri osnovna načina. Stereo se brine za snimanje zvukova sa strana - prednji i zadnji zvukovi su filtrirani. Ovaj je način najprikladniji za snimanje u normalnim situacijama u kojima želite zabilježiti ambijentalne događaje. Kardioidi snimaju zvukove s prednje strane - zvukovi s druge strane se zanemaruju, ovaj je način savršen za snimanje, dijalog ili podcast.

Svesmjerni način rada upija zvukove sa svih strana i snimaju se ravnomjerno - pogodno za snimanje uživo, prirodno snimanje poput zvuka i okoliša. U načinu načina snimanja zvukova s prednje i stražnje strane - zvukovi sa strane su filtrirani, pogodni za snimanje razgovora između dvije osobe (koja sjedi nasuprot, primjerice intervjui). Mogućnost mijenjanja načina pomiče ovaj uređaj na potpuno drugu razinu i rješava sve situacije na koje biste mogli naići u svom poslu ili hobiju.

stolni mikrofon boya

Studio mikrofon kompatibilan je sa sustavom Windows i MacOS (moguće ih je povezati isporučenim USB kabelom) . Pomoću bilo kojeg softvera poput Audacity ili Audition lako možete stvoriti audio snimke i odmah ih spremiti. Još jedna velika prednost je mogućnost spajanja slušalica na dno mikrofona za slušanje snimljenog zvuka u stvarnom vremenu . Zahvaljujući masivnom postolju neće biti problema s postavljanjem, ali također sadrži i stativ s nitima koji proširuje mogućnosti njegove uporabe. Profesionalni mikrofon BY-PM700 moćan je igrač na tržištu vanjskih studijskih mikrofona i ističe se svojom fleksibilnošću. Uvijek budite spremni i ne dopustite da vas bilo što ometa u kreativnosti.

Tehničke specifikacije:

Dijafragma: 14 mm
Frekvencijski odziv: 20-20000Hz
Osjetljivost: -45dB ± 3dB @ 1KHz
Potrošnja energije: 5V / 150mA
Učestalost: 48kHz
Dubina bita: 16Bit
Ulaz: MicroUSB
Dimenzije: Min - 112 * 108 * 200mm, Max 112 * 108 * 295mm
Težina: 1042g

Sadržaj paketa:

1x Boya BY-PM700 mikrofon
1x stalak
1x USB-mikroUSB kabel
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene