AuraBulb - Smart Bluetooth zvučnik 5W s RGB LED

Kod: 48-081
442.50 kn 337.50 kn Cijena bez PDV: 281.25 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

AuraBulb - Pametni Bluetooth zvučnik 5W s RGB LED uređajem koji ima značajku stolnih LED svjetiljki, budilice i hands-free.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

AuraBulb - Pametni Bluetooth zvučnik 5W s RGB LED uređajem koji ima značajku stolnih LED svjetiljki, budilice i hands-free. Pri reprodukciji glazbe s mobilnog telefona stvara efekte osvjetljenja i radi kao ekvilajzer. A sve to zahvaljujući zaslonu, koji se sastoji od RGB LED dioda koje omogućuju igranje u nekoliko milijuna boja. LED svjetiljka ima pet unaprijed definiranih svjetlosnih efekata. Osim normalnog osvjetljenja ima funkcije pulsiranja, učinka svijeća ili efekt duga. Da biste upotrebljavali sve ostale značajke, morate instalirati mobilnu aplikaciju koja podržava iOS i Android. Kroz aplikaciju Divoom postoji mnogo različitih funkcija AuraBulb.

Aurabulb raspon bojaRaspon boja žarulje Aura Divoom

Pomoću ugrađenog mikrofona možete koristiti AuraBulb kao handsfree za primanje i upućivanje poziva. Uređaj najavljuje dolazni poziv uz zvučne signale i trepereće svjetla. S timerom možete programirati alarm i AuraBulb će vas probuditi uz ugodnu glazbu i svjetlo koje odaberete. Uređaj također radi kao noćno svjetlo, tako da možete podesiti funkciju spavanja gdje možete programirati pjesme i modove boja koji promiču stvaranje melatonina u tijelu (supstanca koja potiče zaspati). Žarulja je izrađena od silikonskog materijala i mekana je i kompresibilna. Ne morate se bojati oštećenja i to je neraskidivo. Nanosi se na čvrst i čvrsto postolje s ugrađenim zvučnikom.

Aurabulb vezu s telefonom

Prijenosni zvučnik LED je idealan izbor za spavaće sobe ili ured. Svojim svestranim funkcijama i prikladan je za univerzalnu uporabu. Ima veličinu od 120 x 120 x 147 mm i težinu od 350 grama. Ima veličinu od 120 x 120 x 147 mm i teži 350 grama. Ugrađeni zvučnik ima snagu 5 W. Baterija s kapacitetom od 1200mAh nakon pune napunjenosti koja traje 2-3 sata, osigurava do 6 sati rada. AuraBulb zvučnik napaja se putem USB kabela koji se može povezati s mrežom pomoću AC / DC adaptera na vaš laptop ili PC uređaj.

Značajke:

plus Prijenosni zvučnik s mnogim značajkama
plus Funkcija LED svjetiljke
plus 5W ugrađeni zvučnik
plus Handsfree funkcija
plus Funkcija alarma
plus Širok izbor milijuna boja

Tehnički podaci:

Dimenzije: 120 x 120 x 147 mm
Vrijeme reprodukcije: do 6 sati
Kompletno punjenje: 2-3 sata
Kapacitet baterije: 1200mAh
Izlazna snaga: 5W
Napon akumulatora: 3,7V
Frekvencijski odziv: 60-20000Hz
Punjenje: putem USB kabela, 5V 1A
Omjer signala i buke: ≥ 75 dB
Raspon bežičnog prijenosa: 10 metara
Bluetooth 4.0
Težina: 350 g


Sadržaj:

1x Divoom AuraBulb
1x Audio kabel (utičnica 3,5 mm)
1x USB kabel za punjenje
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene