TimeBox - MINI Divoom - Prijenosni zvučnik sa 121 programabilnim RGB LED diode

Kod: 48-070
367.50 kn 315.00 kn Cijena bez PDV: 262.50 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

TimeBox - MINI Divoom - Prijenosni zvučnik s 121 programabilnim RGB LED zaslonom je najsmješniji pratilac s više mogućnosti u vašim rukama.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

TimeBox - MINI Divoom - Prijenosni zvučnik sa 121 programabilnim RGB LED je najsmješniji pratilac u vašim rukama s više mogućnosti. Baza je mali, ali moćan zvučnik koji vas iznenadjuje svojim snažnim basovima i dobro podešenim visinama. Bluetooth zvučnik prepuna je raznovrsnih značajki koje, osim uzbunjivanja ili reprodukcije glazbe s vašeg mobilnog telefona, stvaraju glazbu i čak vam omogućuju igranje mini igara. Sve zahvaljujući zaslonu koji se sastoji od 121 RGB LED dioda, omogućujući vam da reproducirate 256 boja.

Divoom vremenski okvir mini

Zvučnik ima gumbe na vrhu i bočnom dijelu za kontrolu funkcija poput reprodukcije glazbe, prikaza vremena, alarma i termometra koji je povezan putem interneta putem vašeg telefona i ažurira ne samo vanjsku temperaturu, već i trenutnu atmosferu jednostavnim animacijama. Da biste upotrebljavali različite značajke, morate instalirati mobilnu aplikaciju koja podržava i iOS i Android. Kroz aplikaciju Divoom možete koristiti mnoge različite značajke TimeBox - MINI. Aplikacija će se nastaviti razvijati putem ažuriranja softvera kako bi vam donijela uzbuđenje i zabavu u svakodnevnom životu.

Reproduktro timebox mini

Tijekom reprodukcije glazbe, na LED ploči se reproduciraju razne animacije Pixel i slike koje su dio galerije uređaja i mogu se mijenjati kroz aplikaciju. Uređaj sadrži 14 različitih animacija, a 7 animacija može bljeskati prema glazbi i raditi kao ekvilizator. Uz TimeBox - mini zvučnik možete biti kreativni i stvoriti vlastitu pikselnu sliku u boji ili animaciju piksela koja se zatim može spremiti. Tu su i 4 jednostavne mini interaktivne igre koje možete upravljati pomoću TimeBox - mini preko mobilnog telefona.  

Mini animacija Timeboxa

S ugrađenim mikrofonom također možete koristiti TimeBox-mini kao handsfree ili možete snimiti poruku za nekoga tko će se igrati pri uključivanju uređaja. Prijenosni LED zvučnik također ima funkciju primanja poruka od Facebooka, Instagram, WhatsApp, itd. I pojavit će se na ploči s logotipom aplikacije. Uz funkciju alarma možete programirati do tri alarma koja uključuje zvučnik i započinju reprodukciju 12 zvukova alarma. TimeBox - mini također radi kao 3W noćna svjetiljka , tako da možete postaviti funkciju spavanja u kojoj imate 22 pjesme i različite načine rada u boji koji će vaš san učiniti ugodnijim.

Timebox mini pomoć za spavanje

Slušalica ima veličinu od 114 x 115,8 x 55 mm i ima težinu od 383 g. Ugrađeni zvučnik ima performanse od 5 W. Baterija kapaciteta 2000mAh nakon pune punjenja od 3 sata osigurava do 6 sati rada. Uređaj uključuje novu vrstu Li-Pol baterije koja ima dug vijek trajanja, minimalno samopražnjenje, brzo punjenje, zaštitu od pregrijavanja i pražnjenja akumulatora. Zvučnik TimeBox može se puniti putem USB kabela.

Mini kontrolne tipke Timebox

Značajke:

plus Prijenosni zvučnik s mnogim značajkama
plus Ugrađena moćna baterija Li-Pol
plus 5W ugrađeni zvučnik
plus Handsfree funkcija
plus Funkcija alarma, noćna svjetiljka, termometar, automatska sekretarica
plus Mogućnost stvaranja vlastite slike ili animacije

Tehnički podaci:

Dimenzije: 90 x 38 x 91 mm
Punjenje: putem USB kabela, 5V 1A
Bežični raspon: 10 metara
LED veličina zaslona: 2 "
Izlazna snaga: 5W
Omjer signala i šuma: 78 dB
Kapacitet baterije: 2500 mA
Napon akumulatora: 3,7V
Vrijeme punjenja baterije: 3-3,5 sati
Vrijeme reprodukcije: Do 10 sati
Bluetooth kompatibilan: Bluetooth V4.0 pametan
Težina: 292 g
Frekvencijski odziv: 60-20000Hz

Sadržaj pakiranja:

1x Divoom TimeBox - mini
1x audio kabel (utičnica 3,5 mm)
1x punjivi USB kabel
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

90%