Divna dječja slušalica sa slušalicama - Žirafa

Kod: 11-267
142,50 kn Cijena bez PDV: 118,73 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Divna dječja slušalica sa slušalicama - Žirafa. Izvorni dječji headband s slušalicama - Žirafa. Kao i svaka žirafa koja se ističe među životinjama, vaša beba će se istaknuti među djecom, s ovom udobnom i praktičnom trakom za glavu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Divna dječja slušalica sa slušalicama - Žirafa. Izvorni dječji headband s slušalicama - Žirafa. Kao i svaka žirafa koja se ističe među životinjama, vaše dijete će se istaknuti među djecom, s ovim udobnim i praktičnim trakom za glavu. Dječja traka za glavu dostupna je u raznim smiješnim i prijateljskim uzorcima, tako da je popularna za svaku dobnu kategoriju. Pruža dodatnu udobnost jer je izrađena od mekanog pijeska, čineći ga tako mekanim i izuzetno udobnim nošenjem za djecu. Traka za glavu ima iznimno ravne slušalice s kontrolom glasnoće.

celenka s zirafou

Djeca ga vole jer je savršena za gledanje filmova u krevetu, za dugu vožnju u automobilu ili za ples svoje omiljene pjesme. Roditelji mogu biti sigurni da je glasnoća zvučnika ograničena na maksimalni preporučeni volumen od 85 dB kako bi zaštitili sluh, dok traka za glavu također smanjuje vanjsku buku . Vaša će beba biti u potpunosti zaštićena od rizika od oštećenja sluha, dok uživa u udobnosti i zabavi koju pojasevima pruža. Štitnik za glavu ne ograničava dijete s neugodnim pritiskom u uho i ispadanje iz uha, kao što se događa s uobičajenim slušalicama. Naprotiv, traka za glavu dizajnirana je da bude što udobnija tijekom kratkog ili dugog habanja. Veličina trake za bebe podesiva je mekim čičkom , što olakšava prilagodbu svakom djetetu.

slušna pomagala s motivom zirafy

Bit će to i populat za roditelje, zahvaljujući njihovoj jednostavnoj održavanju . Zvučnike možete ukloniti, a zatim izravno umetnite glavu u perilicu i očistiti ga pri niskoj temperaturi. Stoga, uopće ne morate brinuti, ako je traka za glavu znojna ili prljava. Bežićna traka za glavu može se izravno povezati sa svim audio uređajima poput TV-a, tableta, MP3 uređaja, prijenosnih računala i mobilnih telefona koji koriste standardni audio priključak od 3,5 mm . U našoj e-trgovini naći ćete druge smiješne i lijepe dizajne ovih headbands, tako da vjerujemo da ćete sigurno odabrati jedan za bebu.

detska celenka s slušnim pomagalima

Značajke:

plus Izuzetno udobni Snuggly Rascals slušalice
plus Podesiva veličina glave s zatvaranjem čičakom
plus Zaštita sluha, maksimalni volumen 85 dB
plus Jednostavan za održavanje, mogućnost stavljanja u perilicu rublja
plus Klasični audio priključak od 3,5 mm

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene