Gumb Selfie - Glavna lopta zatvarača

Kod: 49-001
142.50 kn 52.50 kn Cijena bez PDV: 43.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Gumb Selfie - Shutter Master Ball je daljinski upravljač mobilnog uređaja u različitim bojama koji mogu potvrditi da foto snimanje može biti lakše

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Gumb Selfie - Shutter Master Ball je daljinski upravljač mobilnog uređaja u raznim bojama koji mogu potvrditi da foto snimanje može biti lakše nego što ste mogli zamisliti. Jeste li umorni od nestabilnih, loše kvalitete slike ili potpuno neupotrebljivih fotografija koje nastaju zbog neprikladnog okidača fotoaparata? Imamo jednostavan i moderan rješenje za vas.

Shutter Ball


Spojite kontroler lopatica zatvarača na svoj mobilni telefon putem Bluetootha, aktivirajte besplatnu panoramsku panoramsku palicu i počnite snimati. Dizajn kontrole lopatice Shutter savršeno je prilagođen svakoj vrsti odjeće, tako da je uvijek možete s vama. Niska potrošnja energije osigurava da baterija traje nekoliko godina.

Kompatibilnost s kuglama

Kontrola okidača je kompatibilna s većinom mobilnih uređaja. Jednostavno funkcionira s operativnim sustavima kao što su Android i iOS. Također je pogodan za upotrebu u kombinaciji s tabletom.

Selfie shoting

Nije bitno jeste li pucali sebe ili nekoga. Kontrola zatvarača je najbolji pomoćnik u svakoj situaciji. Velika je značajka kontroliranje nekoliko mobilnih telefona jednog kontrolora. Pomoću ove značajke izbjeći ćete dosadne prosljeđivanje uobičajenih fotografija.

Zatvarač wifi wireles kugla

Tehnički podaci:

  • Kompatibilnost: Android, iOS
  • Trajanje baterije: do 10 mjeseci baterije CR2032

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene