Okidač POP - gumb za mobilnu multimediju (foto + glazba)

Kod: 49-004
217,50 kn 90,00 kn Cijena bez PDV: 75,00 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Zaslon POP Multimedijalni gumb za mobilne telefone savršen je pomoćnik za bilo koji mobilni manijak. Ovaj sjajni alat zasigurno će vam biti zanimljiv, ako ste ljubitelj omiljene glazbe i fotografija.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Zaslon POP Multimedijalni gumb za mobilne telefone savršen je pomoćnik za bilo koji mobilni manijak. Ovaj sjajni alat sigurno će vam biti zanimljiv, ako ste ljubitelj svoje omiljene glazbe i fotografija.

Poznajete beskrajan klik na pjesme vašeg mobilnog telefona. Ova je aktivnost neugodna zbog stavljanja i vađenja pametnog telefona u i iz džepova ili rukava. Sada možete ostaviti svoj telefon gdje god i upravljački program programa Shutter POP može lako upariti s telefonom putem Bluetootha. Vozač se odmah aktivira i možete početi surfati kroz svoje pjesme bez straha da možete izvući mobitel iz ruke.

Također snimanje s mobilnom kamerom može biti lakše nego što ste mogli zamisliti. Jeste li umorni od nestabilnih, slabovidnih slika ili potpuno neupotrebljivih fotografija koje nastaju zbog neprikladnog pokretača mobilne kamere? Imamo jednostavan i moderan rješenje za vas. Shutter POP multimedijski upravljački program potvrdit će da snimanje mobilnim telefonom može biti lakše nego što ste mogli zamisliti.

Shutterball multimedija

Kompatibilnost

  • Apple iOS7 i više
  • Android OS 4.4.4 i više

Život baterije

  • Oko 5 godina baterija CR2016

Na zahtjev

  • Besplatno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene