5 u 1 ultrazvučni uređaj s visokofrekventnim ionom i svjetlom fotona i valjkom za masažu

Kod: 11-245
U$152.90 Cijena bez PDV: U$127.42
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

5 u 1 ultrazvučni uređaj s visokofrekventnim ionskim i fotonskim svjetlom i masažnim valjkom za pomlađivanje kože.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

5 u 1 ultrazvučni uređaj s visokofrekventnim ionskim i fotonskim svjetlom i masažnim valjkom za pomlađivanje kože. Ovaj izvrstan kozmetički pomoćnik će se pobrinuti za vašu kožu, vaša će koža dobiti zdravo i nevjerojatno izgled. To smanjuje bore i uklanja akne te jača i proteže kožu, tako da koža postaje savršeno elastična i vaše će lice izgledati mladeno i svježe. I ovaj uređaj osim kozmetičke njege istodobno vodi brigu o zdravlju kože, smanjuje upalu, smanjuje oticanje, povećava propusnost stanica, poboljšava metabolizam i regenerira kožu. Potiče živčani sustav i funkciju stanica, kako bi postigli cilj - vaša će koža biti fleksibilnija i sjajnija.

Stroj za ultrazvučno masažu

Vrsta: masaža i opuštanje
Materijal: ABS
Primjena: Tijelo
Punjenje: YES

I-PH-S (Ionic-Photon-Sonic) koristi najučinkovitije od tri međunarodno prihvaćene tehnologije za njegu kože: ion, jak svjetlo, ultrazvuk - ovo je zbirka značajki u malom prijenosnom uređaju s lijepim dizajnom. Možeš koristiti fizikalnu energiju za pomlađivanje kože bez ikakve štetnosti, a na nježan način tim može stimulirati i promicati vlastitu vitalnost stanica kože, mikrokrižbu krvi u tijelu, ubrzati i poboljšati regeneraciju i metabolizam, tako da vaša koža dobiva Mladenački izgled.

1. 3 MHz ultrazvučne funkcije:
Može promijeniti kapacitet i kretanje svake stanice s točnim funkcijom za masažu, koja se naziva "masaža stanica". Može stimulirati i postaviti cytomembrány, povećati permeabilnost epiderme. Toplinski, fizički i kemijski učinci mogu povećati temperaturu duboko u koži od 0,5 do 1 ° C, te poticati apsorpciju esencija u kožu, ubrzati metabolizam i povećati regeneraciju tkiva. Ultrazvuk može izgorjeti masnoću, popraviti limfe i kapilare, te smanjiti tijelo težine i oblika.

2. Foton plava / crvena / zelena LED:
(Crveno i plavo svjetlo standardna je oprema uređaja, ali druge boje dostupne su samo na zahtjev kupca)

Bio crveno svjetlo: valna duljina 625 ± 3 nM (16 LED): crvena svjetlost infiltrirala na dubinu od 8-10 mm je pogodna za bilo koju vrstu kože; Toplinski učinak može poboljšati cirkulaciju krvi i podupire proizvodnju kolagena, što dovodi do smanjenja bora i čini kožu fleksibilnijom i glatkom. Ta meka valna duljina pogodna je za primjenu oko očiju i čela.
Bio plavo svjetlo: valna duljina od 465 ± 3 nM (16 LED): Plava svjetlost infiltrira se do dubine od 0,5 mm, ima smirujuću funkciju i protiv kožnih osipa; Pogodno za kožu osjetljivu, masnu i osip na koži. Redovita uporaba može podesiti izlučivanje masnoće kože i učinkovito se riješiti akni. Štoviše, plavo svjetlo osigurava stezanje i istezanje mlohavog kože.
Bio zeleno svjetlo: valna duljina 525 ± 3 nM (16 LED) ima učinke neutralizacije, ravnoteže i umirujućeg učinka, može ublažiti napetost, poboljšati limfnu i korisnu u uklanjanju edema.
Bio žuto svjetlo (valna duljina: 592 nm) (16 LED) infiltrirala je kraću kožu od crvene svjetlosti, stoga je pogodna za osjetljivu kožu. Može ublažiti osjetljivu kožu, stimulirati limfni i živčani sustav, jačati mišiće i povećati imunitet kože.

3. Pozitivni i negativni ioni za podizanje kože i duboko čišćenje itd.
4. Bio-wave masaža: pomaže u opuštanju kože, potiče cirkulaciju krvi i povećava metabolizam.

Fotonski ioni čiste kože

Značajke:
5 u 1 sustavu za obnovu kože ima ultrazvuk, fotonsku terapiju, ionsku terapiju 5 u 1 sustavu za obnovu kože ima dinamička svjetla 5 in 1 sustav za obnovu kože može smanjiti mjesta na licu , Blackheads, oteklina oko očiju, akne, bore, ožiljke

Klinička upotreba:
Upotreba: na licu i tijelu
Gubitak težine i učvršćivanje kože
Duboka hidratacija kože pomaže apsorbirati hranjive tvari u kožu
Uklanjanje nabora lica, tamnih krugova, vrećica ispod očiju, poboljšanje dvostruke brade, oblikovanje lica
Smanjenje mitesera, slabljenje kože
Smanjenje bora

Tehnički podaci:
Ulazna snaga adaptera: AC 100-240V
Izlazna snaga adaptera: 15 V, 400 mA
Ultrazvučna frekvencija: 3 MHz ± 5%

Paket uključuje:
1x ultrazvučni uređaj
1x strujni kabel
1x mrežni adapter
1x zaštitna stakla
1x postolje
1x korisnički priručnik

UPOZORENJE: Ovaj uređaj pomaže i poboljšava kozmetički učinak kože i pokušava postići najbolje rezultate za vašu kožu. Tako pokušava, na primjer, smanjiti vidljivost bora i pomaže u njihovom glatku, ali sam uređaj ne uklanja postojeće bore, može se obavljati samo s profesionalnim kozmetičkim tretmanom ili plastičnom operacijom.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene