Muscle stimulator Wireless 10 mod EMS + daljinski upravljač

Kod: 11-268
U$102.35 U$79.35 Cijena bez PDV: U$66.13
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Muscle stimulator Wireless 10 mod EMS + daljinski upravljač, za jačanje i učvršćivanje mišića, koji olakšavaju oblikovanje vašeg idealnog trbuha, ruku i nogu lakše nego ikad prije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Muscle stimulator Wireless 10 mod EMS + daljinski upravljač, za jačanje i učvršćivanje mišića, koji olakšavaju oblikovanje vašeg idealnog trbuha, ruku i nogu lakše nego ikad prije. Revolucionarni uređaj za oblikovanje mišića s posebno dizajniranim jastučićima EMS ( elektrostimulacija mišićne mase ) prikladan je za muškarce i žene bez obzira na tjelesno stanje. Savršen je uređaj za oblikovanje mišića, rehabilitaciju ili intenziviranje treninga , jer koristi elektrostimulaciju kako bi se mišiće protezale i ispuštale brže nego kod bilo koje vježbe. Uređaj nudi veliku prednost, da ne morate biti u stresu ili tvrdi vlak za izgradnju mišića, samo uključite mišića i opustite se. Dovoljno je ako ćete koristiti stimulator mišića samo 30 minuta dnevno 3 mjeseca, zajedno sa zdravim stilom života i rezultati će uskoro doći.

bežični stroj za oblikovanje mišića

Mišić benda je prijenosni i potpuno bežični, pa ga možete koristiti bilo gdje, bilo kada. Jednostavno napunite ugrađenu bateriju isporučenim USB kabelom, pričvrstite ga tijelom pomoću mekanih i fleksibilnih gel jastučića . Zatim odaberete jedan od 10 ponuđenih programa i vježba može započeti. Programi vježbanja dostupni su u 10 tipova s ​​do 20 prilagodbi intenziteta, pa je dovoljno da zadovolji potrebe svakog vježbenika. U pakiranju postoje 3 formata , jedan šest točaka za trbušne mišiće, a druga dva za oružje ili druga područja vašeg tijela na koje se želite usredotočiti. Stručnjak za oblikovanje tijela nalazi svoju upotrebu prilikom rada, rada ili čak treninga kako bi se povećala učinkovitost kako bi se postigli željeni rezultati. Tu je i daljinski upravljač za brzu i udobnu promjenu intenziteta vježbe, a da se nitko ne opazi. Vaši će mišići početi jačati, oblik, izdržljivost će se povećati i poboljšati mišićni ton.

mišićni brojčanik s biranjem

EMS - stimulacija mišića koristi se mnogim desetljećima u mnogim centrima sportske medicine i rehabilitacije kako bi se napeti mišići brže oporavili, regeneriraju i vraćaju izgubljenu težinu . EMS stimulator mišića temelji se na ovoj tehnologiji i koristi revolucionarne meke EMS jastučiće koji prenose signal izravno na mišiće, što potiče njihovo naknadno kretanje i povećava protok krvi. Mišići se sastoje od vrlo finih vlakana mišića koja su podijeljena na brzo i sporo. Kada vježbate redovne vježbe, aktivirate sporo vlakno mišića i stimulatorom aktiviraju se brzo vlakna, dajući vam veliku prednost prilikom korištenja EMS tijekom vježbanja. Podržavate obje vrste vlakana u isto vrijeme, što će vaše mišiće rasti brže i učinkovitije.

Značajke:

plus EMS - Električna stimulacija mišića
plus Inteligentni čip za nisku učinkovitost i dugotrajnu udobnost
plus 10 programa vježbanja s 20 opcija intenziteta
plus Bežični daljinski upravljač
plus Jačanje i oblikovanje mišića

Tehnički podaci:

Frekvencija masaže: 5-100 Hz
Načini rada: 10 programa s 20 opcija intenziteta
Automatski programi: ogrebotine, masaža, akupunktura, dodirivanje, kombinacija
Materijal: Soft silikonsko punjenje i samoljepljiva gel prostirka
Napajanje: punjenje putem USB-a

Sadržaj pakiranja:

3x bivši / shaper
3x Mat
1x Bežična kontrola
1x USB kabel za punjač
1x Korisnički priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene