Kapetan America - Morph košulja

Kod: 90-004
240.00 kn Cijena bez PDV: 200.00 kn
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

Morph košulja - Kapetan Amerika. Pazi na zlo. Podržite borbu protiv zla nosivši majicu kapetana Amerike, njegove su oči cijelo vrijeme tražeći negativce.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Morph košulja - Kapetan Amerika. Pazi na zlo. Podržite borbu protiv zla nosivši majicu kapetana Amerike, njegove su oči cijelo vrijeme tražeći negativce. Da biste postigli ovaj zastrašujući efekt, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj smartphone, stavite mobilni uređaj u džep u košulju i krenite, zapanjujući Captain America je ovdje. Klikanje počinje i zaustavlja kretanje.

Iznenađujuće i apsolutno savršeno - samo 30 sekundi pripreme, a vi ćete biti dominirani na zabavi ili u bilo koje noći ili dan s našim interaktivnim morph košulje ... Pokažite se na party kao šef u trapericama i košulji, ali ne samo bilo koju košulju , Ali Morph košulja! I pripremite se za puno fotografija i videozapisa, bit ćete središte pozornosti. Sve Morphove dizajne majica su 100% originalne i 110% strašan.

Nevjerojatno interaktivne i digitalne MORPH košulje koje nikada prije niste vidjeli . Jamčimo da ćete biti zvijezda bilo koje zabave na Halloweenu ili na karnevalu, diskoteku, klubovima i festivalima.

Kapetan Amerika

Morph košulja prava su investicija za vas ako želite privući pažnju i biti posebno cool. Prikladno kao poseban dar za voljene osobe. Morph digitalne i interaktivne majice za prodaju mogu se kupiti online u našem e-trgovini. Ima novu džepnu košulju, tako da možete ukloniti i umetnuti telefon za manje od 2 sekunde.

Digital Morph majice pogodne su za mobilne telefone u veličinama do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S i iPhone 6 Plus).
Uređaj Apple mora imati iOS 6 ili noviju verziju.
Android uređaji - s Androidom 2.2 ili novijim.

Za više informacija:
Više zabave, više akcija, više prijatelja, više priča i iskustava
Izrađena od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu udobnost i izdržljivost.

Grafikon veličine morph-shirt

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene