Maske karneval - klaun

Kod: 90-016
60,50 U$ Cijena bez PDV: 50,41 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Maske karneval - Klaun je prva digitalna animacija Morph mask u svijetu. Pripremite se za vrištanje i povike kad se pretvorite u najgore noćne more u cirkusu

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Maske karneval - Klaun je prva digitalna animacija Morph mask u svijetu. Pripremite se za vrištanje i povike kad se pretvorite u najgore noćne more u cirkusu - Digitalni zlokobni klaun. Da biste postigli ovaj zastrašujući efekt, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj smartphone, postavite mobilni uređaj u džep u masku i krenite naprijed, ovdje je strašan klaun. Klikanje počinje i zaustavlja kretanje.

Maske karneval - Dobrodošli u budućnost Morph maski! Gledajte, nasmijte se, zabavite se iza maske dok će se ljudi iznenaditi i biti će uplašeni i pitali se i htjet će saznati što je to. Svi animacijski efekti su interaktivni i imaju prisustvo zvukova za poboljšanje ludog realnog učinka! Nevjerojatno jednostavna i apsolutno savršena - samo 30 sekundi pripreme i pripremite se za puno fotografija i videozapisa, bit ćete središte pozornosti. Halloween Morph maske su 100% originalne i 110% strašan.

Nevjerojatne interaktivne i digitalne maske za Halloween koje nikada prije niste vidjeli . Jamčimo da ćete biti zvijezda bilo koje zabave na Halloweenu ili na karnevalu, diskoteku, klubovima i festivalima.

Maske karneval - kobni morph

Ima džep u maski u kojem možete umetnuti mobilni uređaj, tako da možete skidati i umetnuti mobilni uređaj u manje od 2 sekunde. Savršeno za Halloween ili zastrašujuću zabavu, karneval ili bilo koju veliku zabavu.

Digitalne morfske maske prikladne su za mobilne telefone u veličinama do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S i iPhone 6 Plus).

Uređaj Apple mora imati iOS 6 ili noviju verziju.
Android uređaji - s Androidom 2.2 ili novijim.

Mnoge od naših maski dizajnirane su tako da pristaju gotovo svima koji žele biti kralj zabave, labavo su pričvršćeni ili imaju elastične trake ili elastične materijale.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene