Maske za Halloween - Kiklop

Kod: 90-014
412,50 kn Cijena bez PDV: 343,73 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Maske za Halloween - Cyclops je prva digitalna animacija Morph mask u svijetu. Potpuno se preoblikujte s ovom digitalnom maskom Cyclops i udahnite svima.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maske za Halloween - Cyclops je prva digitalna animacija Morph mask u svijetu. Potpuno se preoblikujte s ovom digitalnom maskom Cyclops i udahnite svima. Da biste postigli ovaj zastrašujući učinak, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj smartphone, postavite mobilni uređaj u džep u masku, i nastavite , strašan je Cyclops ovdje. Klikanje počinje i zaustavlja kretanje.

Maske karneval - Dobrodošli u budućnost Morph maski! Gledajte, nasmijte se, zabavite se iza maske dok će se ljudi iznenaditi i biti će uplašeni i pitali se i htjet će saznati što je to. Svi animacijski efekti su interaktivni i imaju prisustvo zvukova za poboljšanje ludog realnog učinka! Nevjerojatno jednostavna i apsolutno savršena - samo 30 sekundi pripreme i pripremite se za puno fotografija i videozapisa, bit ćete središte pozornosti. Halloween Morph maske su 100% originalne i 110% strašan.

Nevjerojatne interaktivne i digitalne maske za Halloween koje nikada prije niste vidjeli . Jamčimo da ćete biti zvijezda bilo koje zabave na Halloweenu ili na karnevalu, diskoteku, klubovima i festivalima.

Maske za Halloween - Cyclops Morf

Morph maske za karneval su prava investicija za vas ako želite dobiti pažnju i biti posebno cool. Prikladno kao poseban dar za voljene osobe. Morph digitalne i interaktivne majice za prodaju mogu se kupiti online u našem e-trgovini. Ima novu džepnu košulju, tako da možete ukloniti i umetnuti telefon za manje od 2 sekunde.

Digitalne morfske maske prikladne su za mobilne telefone u veličinama do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S i iPhone 6 Plus).

Uređaj Apple mora imati iOS 6 ili noviju verziju.
Android uređaji - s Androidom 2.2 ili novijim.

Mnoge od naših maski dizajnirane su tako da pristaju gotovo svima koji žele biti kralj zabave, labavo su pričvršćeni ili imaju elastične trake ili elastične materijale.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene