MORPH digitalna košulja - Cyborg

Kod: 90-001
240,00 kn Cijena bez PDV: 200,03 kn
rasprodano Nažalost, ovaj proizvod trenutno nije na lageru.
Da! Isporučujemo u US

Morph digitalna majica - Cyborg. Zastrašujuć? Da. Totalno super? Apsolutno! Lasersko kretanje oko pola čovjeka, polovica stroja svakako će preplašiti sve.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Morph digitalna majica - Cyborg. Zastrašujuć? Da. Totalno super? Apsolutno! Lasersko kretanje oko pola čovjeka, polovica stroja svakako će preplašiti sve. Dobit ćete ukupno poštovanje kao "čovjeka s zastrašujućom majicom". Da biste postigli taj zastrašujući učinak, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj smartphone, stavite mobilni uređaj u džep u košulji i krenite, zastrašujući kiborg je ovdje. Klikanje počinje i zaustavlja kretanje.

Iznenađujuće i apsolutno savršeno - samo 30 sekundi pripreme, a vi ćete biti dominirani na zabavi ili u bilo koje noći ili dan s našim interaktivnim morph košulje ... Pokažite se na party kao šef u trapericama i košulji, ali ne samo bilo koju košulju , Ali Morph košulja! I pripremite se za puno fotografija i videozapisa, bit ćete središte pozornosti. Sve Morphove dizajne majica su 100% originalne i 110% strašan.

Nevjerojatno interaktivne i digitalne MORPH košulje koje nikada prije niste vidjeli . Jamčimo da ćete biti zvijezda bilo koje zabave na Halloweenu ili na karnevalu, diskoteku, klubovima i festivalima.

Morph shirt cyborg

Morph košulja prava su investicija za vas ako želite privući pažnju i biti posebno cool. Prikladno kao poseban dar za voljene osobe. Morph digitalne i interaktivne majice za prodaju mogu se kupiti online u našem e-trgovini. Ima novu džepnu košulju, tako da možete ukloniti i umetnuti telefon za manje od 2 sekunde.

Digital Morph majice pogodne su za mobilne telefone u veličinama do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S i iPhone 6 Plus).
Uređaj Apple mora imati iOS 6 ili noviju verziju.
Android uređaji - s Androidom 2.2 ili novijim.

Za više informacija:
Više zabave, više akcija, više prijatelja, više priča i iskustava
Izrađena od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu udobnost i izdržljivost.

Grafikon veličine morph-shirt

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene