Scary costume - presijecati na pola

Kod: 91-018
292,50 kn Cijena bez PDV: 243,75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Strašna nošnja - prepolovljena. Ovaj je kostim dio iluzije čovjeka odrezane na pola. Pogledajte reakcije svojih prijatelja koji pokušavaju shvatiti kako to funkcionira.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Strašna nošnja - prepolovljena. Ovaj je kostim dio iluzije čovjeka odrezane na pola. Pogledajte reakcije svojih prijatelja koji pokušavaju shvatiti kako to funkcionira. I pripremite se na zastrašujuće krikove ljudi kad im pokažete ovaj kostim i možete na primjer dodati pilu za bolji učinak.

Ova jedinstvena nošnja zasigurno jamči pozornost ljudi. Nošnja uključuje majicu i hlače s okvirom. To je idealan i originalan izbor za Halloween karneval. Morph kostimi koji su najbolji za Halloween, karneval, diskoteka, klub, party ili festival su najbolja investicija za vas ako želite privući pozornost i biti posebno cool. Prikladno kao poseban dar za voljene osobe. Kostimi se mogu kupiti online u našem e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videozapisa jer ćete biti u središtu pozornosti.

Kostimi nisu poput tekuće odjeće i dizajnirani su i proizvedeni kako bi imali širok raspon veličina. Mnogi od njih imaju elastične pojaseve i rastezljive materijale za udoban nošenje. Za daljnje informacije pogledajte dolje:

Morph kostima jednu veličinu

Više informacija:
Više zabave, više akcija, više prijatelja, više priča i iskustava
Izrađena od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu udobnost i izdržljivost.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene