Mini dekanterski vinski aerator

Kod: 94-005
240.00 kn Cijena bez PDV: 200.00 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Mini dekanterski vinski aerator. Promjer vrata 22 mm bez filtera. Nakon što isprobate ovaj proizvod, voljet ćete. Poznato je da vino ima bolji okus kad se prozračuje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mini dekanterski vinski aerator. Promjer vrata 22 mm bez filtera. Nakon što isprobate ovaj proizvod, voljet ćete. Poznato je da vino ima bolji okus kad se prozračuje. To je točno ono što nudi mini aeratorska dekantra. Ako pripremate zabavu kod kuće i želite privući pozornost gostiju, ovo je sjajan način kako poboljšati zabavu. Vaši gosti će uživati ​​u dobroj zabavi i još više, cijenit će kvalitetan okus vina.

Mini aerator

Kako dekantirati vino bez profesionalne sommelier pribor i iskustva? Pokušajte upotrijebiti naš aerator anđela, uporaba je vrlo jednostavna i dekantiranje vina svedeno je na minimum. Odstranjivanje vina u karabini može potrajati nekoliko sati kako bi se postigao pravi učinak. Izvrsni aerator može naglasiti okus i miris vina izravno iz boce ulijevanjem vina kroz aerator u staklo.

Lijevak za ukapavanje opremljen je sitom koji snima čak i najmanji sediment u vinu, a zračni kanali savršeno će gazirati vino u trenutku. Postoji jednostavniji postupak koji može naglasiti okus i miris svoga vina, kako bi imao savršeno iskustvo.

Ako imate okus dobrog vina, ali imate malo vremena, to je idealan uređaj za uštedu vremena. Zaboravi čekati sat vremena dok ne dođe do vina. Jednostavno trebaš otvoriti i uliti

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene