Vinarija s uskim vratom - SET MAGIC

Kod: 94-002
367.50 kn Cijena bez PDV: 306.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Vitamin dekanter s uskim vratom - SET MAGIC - Promjer vrata 27 mm s sito. Nakon što ga probate, voljet ćete ovaj proizvod.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Vitamin dekanter s uskim vratom - SET MAGIC - Promjer vrata 27 mm sa sito. Nakon što ga probate, voljet ćete ovaj proizvod. Poznato je da vina ima bolje okus aeracije.

Potreba za ljubiteljima crnog vina. Ovaj dekanter protjecanja daje vina aromu i okus odmah. Stavite je na čašu i ulijte vino kroz nju i uživajte u pravom okusu od prvog trenutka. Vidjet ćete razliku u aromi i okusu korištenjem ovog dekantera. Veliki okus vina ne ovisi samo o klasi i kvaliteti. Potrebne pojedinosti za povećanje okusa i mirisa vina je posluživanje i ulijevanje u staklo. Neka vina će izaći nakon dekantiranja . Za vinara je dekantiranje vina dugotrajan i vrlo težak proces koji mora biti pravilno napravljen za održavanje okusa i mirisa vina. Koristeći ovu metodu možete modificirati posebno stariju vinu ili vina s jakim okusom.

Greška dekantera

Nema lakšeg postupka koji može naglasiti okus i miris vina za savršeno iskustvo. Stanica dekantera ne mora biti skrivena negdje u ormaru. Njegov jednostavan i elegantan dizajn osvjetljava svaki prostor . Stand krivulje igraju s svjetlom i impresionirati svakoga u svakoj prilici.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

100%