MAGMA S II Premium (Više obrambenih sredstava)

Kod: 11-178
U$185.90 U$152.90 Cijena bez PDV: U$127.42
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

MAGMA S II Premium MAGMA S II Premium (Više obrambenih sredstava). Uz razvoj civilizacije proporcionalno povećava učestalost kriminala.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

MAGMA S II Premium (Više obrambenih sredstava). Uz razvoj civilizacije proporcionalno povećava učestalost kriminala. Svakog dana saznajemo od medija o broju napada, pljački i drugim zločinima . Svi želimo biti zaštićeni, ali izbor odgovarajućih obrambenih sredstava može biti prilično teško. Magma donosi na tržište najnapredniji sustav osobne obrane.

Magma je mali uređaj namijenjen osobnoj zaštiti. Zahvaljujući trostrukoj zaštiti , učinkovitost je maksimalna i uplašit će sve napadače i odmah zatražiti pomoć. Kontrole su intuitivne i jednostavne. Zahvaljujući minimalnoj veličini i laganoj težini nikada vas neće smetati i vrlo je zgodan.

MAGMA W Standard donosi trostruku zaštitu protiv napadača

1) Traženje svjetla
Uređaj ima ugrađen snažan LED svjetlo s rasponom do 50m. Posebna značajka je "zumiranje" svjetlosnog konusa. Ako smanjite udaljenost svjetlosnog konusa, povećat će njegovu difuziju, što može osvijetliti maksimalno područje oko sebe. Nakon pronalaženja napadača, svjetlosni češčić možete usmjeriti u malu točku izravno na počinitelja, tako da će biti zaslijepljen.

MAGMA W Standardno svjetlo

2) Obrambeni suzavac
MAGMA W Standard sadrži ugrađenu posudu s 15 ml plamenog spreja, koja paralizira bilo koju napadača. Jedan spremnik može se koristiti za do 20 snimaka. Raspon uređaja iznosi do 6 m. Svjetlo za pretraživanje može se koristiti kao vrlo precizne znamenitosti, tako da nikada nećete propustiti.

3) Sigurnosni alarm
Grčenje ponekad ne pomaže i možda neće biti dovoljno glasno. Iz tog razloga proizvođač uređaja postavljen je u MAGMA glasni alarm s volumenom do 125 decibela.

MAGMA W standardni zvučni alarm

4) Zaštita od krađe
- Uređaj otkriva vibracije, udarce i kretnje.
- Integrirani krug MICOM
- Zaštita od kratkog spoja
Ovom značajkom možete zaštititi sebe i svoju prtljagu.

MAGMA ANTI-STOLEN

5) Privatnost stvari
Uređaj prepoznaje zvukove i trese. Stavite ga na mjesto koje trebate zaštititi. Nakon snimanja zvuka ili pokreta, uređaj aktivira glasan zvuk kako bi se uplašio lopovi.

Tehnički podaci:

  • Materijal: aluminijska slitina, plastična.
  • Veličina: 11 cm x 5,1 cm x 2,5 cm.
  • Težina: 165 g
  • Napon: 1,5V * 3pcs (4,5V)
  • Radna temperatura: -10 ℃ do 40 ℃
  • Boja: crno vino

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene