Inteligentna IP kamera za sigurnost ATOM s detekcijom lica + auto praćenje i kut gledanja 360 ° - CES Innovation Awards

Kod: 52-005
2.467,50 kn 1.867,50 kn Cijena bez PDV: 1.556,25 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Inteligentna IP kamera za sigurnost ATOM s detekcijom lica + automatskim praćenjem ljudi i kutom gledanja 360 ° - CES Innovation Awards

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Inteligentna IP kamera za sigurnost ATOM s detekcijom lica + auto praćenje i kut gledanja 360 ° - CES Innovation Awards. Ima ugrađeni dvosmjerni audio i video streaming u Full HD kvaliteti koji vam omogućuje da ga upotrijebite kao kućnu sigurnosnu kameru, monitor za bebe ili interaktivni PET skener za vašeg ljubimca. Otkrivanje lica omogućuje fotografiji da prepozna ljudsko lice. Kad se otkrije kretanje, kamera započinje alarm i šalje obavijest fotografijom. Nakon toga, fotoaparat pokušava otkriti lice i kada ga upravlja, poslat će sliku lica čovjeka.

Uređaj otkriva samo ljudsko lice. Ne reagira na životinje ili druge nežive predmete. Detekcija pokreta podržava i funkciju praćenja osobe ili osoba u kutu gledanja fotoaparata. Servo motor omogućuje kameru rotirajući i pratiti kretanje otkrivene osobe. Zatim možete pokrenuti stream uživo i komunicirati s osobom putem dvosmjernog zvuka kako biste saznali što se dogodilo. Fotoaparat ima detekciju pokreta i funkciju praćenja detektiranog objekta unutar 12 m.

Ovo je stvarno vrhunska pametna kamera, koja je dobila posebne nagrade CES Innovation na tržištu digitalnih fotoaparata.

Početna IP kamera s detekcijom pokreta i lica

Fotoaparat raspolaže s IR noćnim vidom s udaljenosti od 5 m, PIR pokretnim senzorom i dva senzora zvuka. Uz stream uživo možete koristiti i 4x digitalni zoom. To je samostalni sigurnosni sustav koji je dizajniran za unutarnju upotrebu. Kamera je pogodna uglavnom za kućanstva, za praćenje kuće, apartmana, djece i kućnih ljubimaca, ali se također može koristiti u uredu ili na bilo kojem drugom mjestu gdje želite pregledati što se događa. Instalacija je vrlo jednostavna. Nakon preuzimanja aplikacije Amaryllo s podrškom Androidovog operativnog sustava i iOS-a s usluge Google Play, vodit će vas kroz instalaciju IP kamere.

Aplikacija sadrži različite postavke senzora koji vam omogućuju postavljanje IP kamere prema vašim potrebama. Uz aplikaciju je uređaj uparen s WiFi usmjerivačem, a sigurnosni sustav je aktiviran. Kamera pamti do 4 različite WiFi mreže , tako da nije problem s prijenosom i mijenjanjem mjesta korištenja . Moguće je povezivanje drugih kamera s Amarylla na aplikaciju. Osigurat će vam nekoliko soba i možete se prebacivati ​​između fotoaparata.

Sigurnosna kamera s otkrivanjem lica i kutom gledanja 360

Kompletna komunikacija je osigurana putem nepopustljivog 256-bitnog enkripcije. Kvaliteta, sigurnost i brzina prijenosa video i zvuka stoga su na najvišoj razini. Kroz aplikaciju možete gledati prijenos uživo kamere u HD rezoluciji 1920x1080. Kod izobličenja senzora zvuka ili senzora pokreta, fotoaparat pokreće žilav alarm, uključuje svijetlo LED svjetlo i primaju obavijesti o porukama i slika putem aplikacije na vaš mobilni telefon. Možete započeti prijenos uživo kako biste vidjeli što se događa. Nakon postavljanja, videozapise ili fotografije možete spremiti na ugrađenu memorijsku karticu od 32 GB. Dvosmjerni zvuk omogućuje komunikaciju na daljinu. Fotoaparat ima ugrađeni motor koji omogućava pomicanje do 360 ° i omogućuje praćenje cijele prostorije u kojoj je kamera instalirana. Dodatna značajka koja poboljšava kvalitetu slike je kompenzacija pozadinskog osvjetljenja.

Kućište FHD sklop IP kamere s adapterom

Kućna sigurnosna kamera IP stalno se napaja putem mikro USB i AC / DC adaptera. Potrošnja energije je minimalna samo 2A ​​/ 5V, pa po potrebi možete ga napajati preko POWERBANK na mjestima gdje nemate pristup mreži. Tvrtka Amaryllo nudi mogućnost prilagodljivog vanjskog skladištenja na svojim poslužiteljima. Nudi besplatan trodnevni skladištenje alarma. Svaki alarm se snima u duljini od 10 sekundi i sprema se na vanjsku pohranu. Ovo je dovoljno da saznate što se dogodilo i da ima video dokaza.

Amaryllo također nudi mogućnost aktivacije 30-dnevne ili 365-dnevne usluge, koja osigurava vanjski prostor za pohranu na svojim poslužiteljima za vaše videozapise i fotografije . Skup uključuje dodatne značajke. Paket se može testirati u 30-dnevnoj probnoj verziji. Aktivacija usluge omogućena je u četiri jednostavna koraka pomoću priložene upute i QR koda. Ova usluga koju pruža Amaryllo naplaćuje se. Google nudi besplatan prostor za pohranu od 15 GB, a možete ga povezati putem aplikacije i Google računa.

Bermudska obilježja

Značajke:

plus Bežična IP sigurnosna kamera s IR noćnim vidom
plus Otkrivanje lica i praćenje otkrivene osobe
plus PIR osjetnik i 2x audio s dvosmjernim audio prijenosom
plus Korištenje microSD kartica do 32 GB
plus Detekcija pokreta i praćenje otkrivenog objekta u roku od 12 m
plus Šalje obavijesti o poremećaju na vaš mobilni telefon

Tehnički podaci:

Senzor slike 1 / 2,7 "CMOS
Razlučivost: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitalni zum: 4x
Kut kamere zakretanjem fotoaparata: 360 °
Kompresija videozapisa: H.264, MJPEG
Memorija: microSD kartice do 32 GB
Video sigurnosna zaštita: 256 bitna enkripcija
Mrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ugrađeni mikrofon: Da
Otkrivanje lica: da (praćenje otkrivenih osoba + baza lica)
Osjetnik pokreta: PIR senzor pokreta
Zvučni senzor: 2x senzor zvuka
Audio: ugrađeni dvosmjerni mikrofon
Slanje obavijesti na uređaj, poruku i slike: Da
IR noćna vizija: 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajanje USB priključkom
Sekundarni izvor napajanja: povezivanje preko POWERBANK
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4.1 i noviji
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Dimenzije: 90x90x100 mm
Radna temperatura: 0-35 ° C
Težina: 250 grama


Sadržaj:

1x Home IP sigurnosna kamera
1x Mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene