Vanjski IP WiFi kamera iSensor Patio - High Definition + okretni kut gledanja od 240 °

Kod: 52-002
1.867,50 kn 1.417,50 kn Cijena bez PDV: 1.181,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Vanjski IP WiFi kamera iSensor Patio - High Definition + okretni kut gledanja od 240 °. Sigurnosna kamera je vodootporna i otporna na UV zračenje.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Vanjski IP WiFi kamera iSensor Patio - High Definition + okretni kut gledanja od 240 °. Sigurnosna kamera je vodootporna i otporna na UV zračenje. To je samoposlužni sigurnosni sustav koji je dizajniran ne samo za unutarnju upotrebu nego i za vanjsku upotrebu jer je zahvaljujući svojoj ambalaži potpuno otporan na vodu i UV zračenje. Kamera je pogodna uglavnom za kućanstva, kako bi nadgledala kućicu izvana . Na primjer, može se postaviti na vanjski zid kuće i nadzirati ulazni prostor, parkiralište i vrt ili bilo koje drugo mjesto gdje želite pregledati što se događa.

Može se koristiti kao kamere na vratima na vratima, jer ima ugrađeni mikrofon za dvosmjernu komunikaciju. Instalacija je vrlo jednostavna. Nakon preuzimanja aplikacije Amaryllo s podrškom Androidovog operativnog sustava i iOS-a s usluge Google Play, vodit će vas kroz instalaciju IP kamere. Aplikacija sadrži različite postavke senzora koji vam omogućuju postavljanje IP kamere prema vašim potrebama. Uz aplikaciju je uređaj uparen s WiFi usmjerivačem, a sigurnosni sustav je aktiviran. Kamera pamti do 4 različite WiFi mreže , tako da nije problem s prijenosom i mijenjanjem mjesta korištenja .

Početna IP kamera iSensor patio vodootporna i UV

Kompletna komunikacija je osigurana putem nepopustljivog 256-bitnog enkripcije. Kvaliteta, sigurnost i brzina prijenosa video i zvuka stoga su na najvišoj razini. Kroz aplikaciju možete gledati prijenos uživo kamere u HD razlučivosti 1280x720. Kod izobličenja senzora zvuka ili senzora pokreta, fotoaparat pokreće žilav alarm, uključuje svijetlo LED svjetlo i primaju obavijesti o porukama i slika putem aplikacije na vaš mobilni telefon. Možete započeti prijenos uživo kako biste vidjeli što se događa. Nakon postavljanja, videozapise ili fotografije možete spremiti u ugrađenu 4 GB memorije.

Fotoaparat ima ugrađeni motor koji omogućuje pomicanje do 170 °. Objektiv ima raspon gledanja od 70 °. Zajedno mogu pokriti kut gledanja do 240 °, što vam omogućuje praćenje cijele prostorije u kojoj je kamera instalirana. Fotoaparat ne nudi aktivnu noćnu viziju s IR LED-om, ali raspolaže s ugrađenim svjetlom koje služi kao noćno svjetlo ako želite vidjeti sliku uživo. Dodatna značajka koja poboljšava kvalitetu slike je kompenzacija pozadinskog osvjetljenja.

Home IP kamera iSensor kamera za kretanje patio

Kućna sigurnosna kamera IP stalno se napaja putem mikro USB i AC / DC adaptera. Potrošnja energije je minimalna samo 1A / 5V, pa prema potrebi možete ga napajati preko POWERBANK na mjestima gdje nemate pristup mreži. Tvrtka Amaryllo nudi mogućnost prilagodljivog vanjskog skladištenja na svojim poslužiteljima. Nudi besplatan trodnevni skladištenje alarma. Svaki alarm se snima u duljini od 10 sekundi i sprema se na vanjsku pohranu. Ovo je dovoljno da saznate što se dogodilo i da ima video dokaza. Amaryllo također nudi mogućnost aktivacije 30-dnevne ili 365-dnevne usluge, koja osigurava vanjski prostor za pohranu na svojim poslužiteljima za vaše videozapise i fotografije . Skup uključuje dodatne značajke. Paket se može testirati u 30-dnevnoj probnoj verziji. Aktivacija usluge omogućena je u četiri jednostavna koraka pomoću priložene upute i QR koda. Ova usluga koju pruža Amaryllo naplaćuje se.

Bermuda IP kamera za vanjsku sigurnost vanjsku pohranu

Značajke:

plus Bežična IP sigurnosna kamera otporna na vodu i UV zračenje
plus Kut gledanja do 240 °
plus Motion i audio senzor s dvosmjernim audio prijenosom
plus Ugrađena memorija od 8 GB
plus Stream video uživo s mogućnošću 4x digitalnog zuma
plus Šalje obavijesti o poremećaju na vaš mobilni telefon

Tehnički podaci:

Senzor slike: 1/4 "CMOS
Razlučivost: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zum: 4x
Kut gledanja: 70 °
Kut zakretanjem fotoaparata 170 °
Kompresija videozapisa: H.264, MJPEG
Memorija: ugrađeni 8 GB
Video sigurnosna zaštita: 256 bitna enkripcija
Mrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ugrađeni mikrofon: Da
Osjetnik pokreta: Da
Zvučni senzor: Da
Audio: ugrađeni dvosmjerni mikrofon
Slanje obavijesti na uređaj, poruku i slike: Da
Noćna vizija: Noćna vizija je dostupna na bazi LED svjetla kada se alarm pokrene
Napajanje: 1A / 5V napajanje USB priključkom
Sekundarni izvor napajanja: povezivanje preko POWERBANK
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4.1 i noviji
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Dimenzije: visina 12 cm, promjer 3,6 cm
Radna temperatura: 0-35 ° C
Težina: 150g

Sadržaj:

1x Home IP sigurnosna kamera
1x Mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x Instalacijski materijal (vijci)
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene