Kamera s olovkom FULL HD + 8 GB memorije

Kod: 10-079
742,50 kn Cijena bez PDV: 618,75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Kamera za olovke FULL HD + 8 GB memorija - Mini kamere u olovci ili špijunskoj olovci su ugrađene kao kvalitetna kamera koja bilježi videozapise ili snima slike u izvrsnoj kvaliteti.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kamera za olovke FULL HD + 8 GB memorija - Mini kamere u olovci ili špijunskoj olovci su ugrađene kao kvalitetna kamera koja bilježi videozapise ili snima slike u izvrsnoj kvaliteti. Super senzor slike može snimati videozapis čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Full HD 1080p pri 30 sličica u sekundi ili 720p do 60 sličica u sekundi uz H.264 video kompresiju. Olovka je također opremljena mikrofonom, punjivom baterijom i ugrađenom memorijom od 8 GB. Olovka je pogodna za snimanje u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Kontroliranje olovke vrlo je jednostavno s jednim gumbom. Pomoću Spy olovke možete pisati i možete zamijeniti uložak.

Olovkom punom HD fotoaparatom

Dugim pritiskom tipke na gornjoj strani kamera se prebacuje u stanje pripravnosti, što signalizira plava LED, na suprotnoj strani olovke koja ostaje skrivena pred okolinom. Video snimanje započinje pritiskom na gumb i pritiskom na tipku zaustavljamo snimanje i video se sprema u internu memoriju. Zapis videozapisa prikazuje datum i vrijeme snimanja.

Fotoaparat HD Pen

Kada dvaput kliknete u stanju čekanja, olovka se prebacuje u način snimanja (plavi i zeleni indikator LED trepću). Sljedećim pritiskom tipke napravljena je slika koja se pohranjuje na internu memoriju. A zatim ponovnim dvostrukim klikom, olovka se ponovo prebacuje s foto načina rada u video način rada. Punjenje je moguće pomoću USB priključka spojenog na računalo ili USB punjača (nije u paketu). Kada je spojen na računalo, uređaj se može koristiti kao standardni USB flash pogon za arhiviranje podataka.

Značajke:
Minijaturni mini DVR fotoaparat skriven u pisanom obliku.
Ugrađeni visoko-osjetljivi mikrofon.
Povezivanje s računalom putem USB 2.0 priključka.

Tehničke specifikacije:
Kut gledanja: 65 ̊
Minimalno osvjetljenje: 1 lux
Format videozapisa: MOV
Format kompresije: H.264
Razlučivost videozapisa: 1920x1080, 1280x720
Frekvencija videozapisa: max. 1080p. 30 fps, maks. 720 piksela 60 fps
Format fotografije: JPG 204x1536
USB sučelje: USB 2.0
Mogućnost punjenja baterije preko DC 5V / 500mA adaptera
Kapacitet baterije: 380mAH
Dimenzije (duljina, promjer): 155 mm x 15 mm
Težina: 50 g

Paket sadrži:
1x Pisana olovka s skrivenom kamerom FULL HD i 8 GB memorije
1x Priručnik


Zašto kupiti špijunsku tehnologiju od nas?

Mi smo izravni uvoznik i distributer špijunske tehnologije s dugogodišnjim iskustvima. Naši zahtjevi glede obrade i dorade ponuđenih proizvoda izravno se savjetujemo s proizvođačem. Svaki proizvod koji uključujemo u prodaju mora proći kontrolu kvalitete ulaza, a tek tada je uključen u našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da prodajemo tehniku ​​koja je učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentskim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema nastojimo što brže riješiti situaciju s ciljem zadovoljstva korisnika.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (4)

71%