Špijunska kamera Wifi skrivena u digitalnom alarmnom satu

Kod: 10-061
892,50 kn Cijena bez PDV: 743,78 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Wifi kamera za špijune skriveno digitalnim alarmom omogućuje praćenje objekta u stvarnom vremenu na prijenosnom računalu, tabletu ili smartphoneu / iPhoneu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Wifi kamera za špijune skriveno digitalnim alarmom omogućuje praćenje objekta u stvarnom vremenu na prijenosnom računalu, tabletu ili smartphoneu / iPhoneu. Pouzdana Wi-Fi kamera s dobro skrivenim tajnim mjestom može biti pravi moćan alat za praćenje vašeg doma ili ureda kada izađete, što osigurava osobnu i sigurnost vlasništva. Ima jednostavan rad, dobar odgovor, brze reakcije, jasnu sliku i zvuk.

Osim toga, ovaj fotoaparat izgleda poput digitalnog sata, tako da nitko ni ne misli da je unutar nje skrivena kamera. Ima uklonjivu litijsku bateriju koja se može lako zamijeniti, ako je potrebno. Video snimanje zvukom na 480p pohranjuje se na mikro SD karticu s podrškom do 32 GB. Postavite fotoaparat na prikladno mjesto za praćenje i uključite wifi u položaj "uključeno". Preuzmite softver na svoj laptop, tablet, smartphone s Androidom ili iPhoneom i spojite uređaj. Na taj način možete jednostavno gledati online emitiranje Wi-Fi špijunske kamere u budilnici .

Wifi alarm

Opis:

Video: VGA (640 x 480)
Okvir: 30 fps
Memorijska kartica: MicroSD / TF do 32 GB
Tehnologija senzora: CMOS
Napajanje: DC 5V / 1A

Paket uključuje:

1x Wifi alarm
1x Uklonjiva Li-On baterija
1x USB kabel
1x Pincete za umetanje mikro sd
1x adapter
1x USB čitač
1x Ručno

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju od nas?

Mi smo izravni uvoznik i distributer špijunske tehnologije s dugogodišnjim iskustvima. Naši zahtjevi u vezi s obradom i usavršavanjem ponuđenih proizvoda savjetujemo izravno s proizvođačem. Svaki proizvod koji uključujemo u prodaju mora proći kontrolu kvalitete ulaza, a tek tada je uključen u našu ponudu špijunskih proizvoda.

Naši testovi pokazuju da prodajemo tehniku ​​koja je učinkovitija i ima duži život u usporedbi s konkurentskim proizvodima. U slučaju neočekivanih tehničkih problema nastojimo što brže riješiti situaciju prema zadovoljstvu korisnika.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene