Wifi kamera u sunčanim naočalama HD s mogućnošću LIVE streaminga putem Interneta

Kod: 10-119
148,50 U$ Cijena bez PDV: 123,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Wifi kamera u sunčanim naočalama HD s podrškom za microSD kartice do 64GB mogućnosti gledanja uživo putem interneta.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Wifi kamera u sunčanim naočalama HD s podrškom za microSD kartice do 64GB i mogućnost gledanja LIVE streaminga preko interneta. Sve ove značajke čine fotoaparatom na sunčanim naočalama idealnim uređajem za snimanje videozapisa uz zvuk gdje god se nalazili. Ako trebate snimiti razgovor, sastanak ili samo snimiti iskustva s odmora ili za različite sportove, ove čaše s HD kamere su dizajnirane za vas.

Moderne naočale s HD kvalitetom slike i mogućnost LIVE streaminga putem Interneta.

Wifi naočale imaju vezu s usmjerivačem ili nakon izrade pristupne točke, možete povezati naočale s mobilnim telefonom i tabletom. Kada se strujanje uživo, četiri osobe mogu se povezati s vašim naočalama i gledati streaming uživo gdje god se nalazili na svijetu. Prednost je da snimate točno ono što možete vidjeti dok su vam ruke slobodne, posebno tijekom sportskih aktivnosti ili na odmoru, gdje će vas također zaštititi od sunca. Čaše s kamerom mogu se kontrolirati pomoću aplikacije P2PLiveCam putem lokalne Wi-Fi mreže kada je uparena s vašim mobilnim telefonom ili tabletom. Aplikacija podržava Android operativni sustav i iOS i može se preuzeti s usluge Google Play ili iTunes. Druga je mogućnost povezivanje putem lokalne WiFi mreže na prijenosno računalo ili računalo. Ne postoji ništa jednostavnije i praktičnije od kamere integrirane u naočale. Zapis kamera je pohranjen izravno u naočale na microSD kartici do 64 GB (nije uključen).

Sunčane naočale s HD kamere wifi

Kada se uparite s telefonom ili tabletom, možete promijeniti postavke fotoaparata ili fotoaparata. Možete odabrati video HD 1080x720Pat 25fps ili 640x480P na 25fps. Videozapisi se pohranjuju na microSD karticu u formatu ASF i kad se snimaju putem lokalne Wi-Fi mreže ili Interneta, pohranjuju se u AVI formatu. Zapis s kartice možete pregledati u slobodno preuzeti program VLCPlayer ili SMPlayer. Naočale se također mogu koristiti kao sigurnosna kamera. Samo stavite ih na primjer na stolu tako da objektiv može pratiti područje što vam je potrebno i kroz aplikaciju možete postaviti detekciju pokreta. Alarm će vas obavijestiti slikovnim porukama kada se otkrije kretanje i video će biti snimljen na microSD karticu, a zatim ga možete preuzeti na mobilni telefon. Detekcija pokreta je učinkovita do 6m. Live video streaming i video snimanje su sa zvukom. Mikrofon može snimati zvuk do 4m. Aplikacija također ima značajku koja omogućuje cikličku snimku, što znači da kada je kartica puna, automatski uklanja najstarije zapise i bilježi nove.

Sunčane naočale s HD kamerom putem WiFi-a

Korištenje 64 GB microSD kartice može snimati do 64 sata videozapisa u HD razlučivosti 1280x720P. Ugrađena baterija ima kapacitet od 250mAh po jednom naboju i snima 25 minuta snimanja. Čaše se također mogu spojiti na POWERBANK, čime možete produžiti trajanje video snimanja pomoću vanjske baterije (na primjer, kada je kapacitet POWERBANK 2500mAh, vrijeme snimanja je do 4 sata). Fotoaparat u sunčanim naočalama također se može povezati s trajnim napajanjem preko USB adaptera. Objektiv ima kut gledanja od 120º koji omogućuje praćenje velikog područja.  

Naočale imaju i jednu izvedbenu LED diodu koja će vam omogućiti da se usmjerite čak iu potpunom mraku. Ova praktična rasvjeta ćete cijeniti u mnogim situacijama.


Značajke:

plus Wifi kamera sakriveno u čašama
plus HD rezolucija s mogućnošću LIVE streaminga putem Interneta
plus Detekcija pokreta i slanje poruka alarma.
plus Korištenje microSD kartica do 64 GB
plus Mogućnost napajanja putem POWERBANK-a
plus Wifi vezu putem lokalne mreže ili veze putem usmjerivača

tehnički podaci:

Razlučivost videozapisa: 1280 x 720 piksela pri 25 slika u sekundi, 640 x 480 piksela na 25 sličica u sekundi
Audio: snimanje zvuka do 5m
Format snimanja videozapisa: AFS / AVI
Memorija: microSD kartica do 64 GB kapaciteta
Objektiv: CMOS od 2 megapiksela
Kut gledanja: 120 º
Povezivanje: USB
Veza preko interneta: da
Broj veza u prijenosu uživo: 4 korisnika
Raspon temperature: -20 do +60

Sadržaj:

1x Wifi naočale s kamerom
1x USB kabel
1x instalacijski CD
1x Ručno

važna obavijest

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše e-trgovine?

Testiramo tijekom nekoliko tjedana svaki novi proizvod i nakon završnog pregleda je uključen u prodaju
Naša ponuda nije najveća na tržištu, ali nudimo samo one proizvode koji se testiraju - kvalitetni i pouzdani špijuni
Nismo najjeftiniji , ali naši kupci su zadovoljni kupci.
Mnogo dugogodišnje iskustvo u prodaji špijunskih proizvoda (špijunskih kamera, špijunskih opreme) više od 5 godina iskustva
Stručni savjeti za instalaciju i podešavanje proizvoda (putem telefona ili e-pošte)
Nudimo 24-mjesečno jamstvo za sve proizvode i besplatan povrat u roku od 14 dana od isporuke
Naša suradnja ne završava s prodajom, nudimo kvalificiranu službu za korisnike
U slučaju zahtjeva, pokušavamo skratiti vrijeme za obradu na minimum (obično 7-14 dana). Ako je roba nefunkcionalna, rješenje se dobiva zamjenom za novi komad

NAPOMENA: Ako nađete konkurentne proizvode (s znatno nižim troškovima) koji mogu imati isti dizajn, ali koriste komponente kao što su pojačala, baterije itd., Mogu biti niske cijene (jeftinija) verzija proizvoda, pa imaju značajan utjecaj Na ukupnu kvalitetu i radni vijek. Preporučujemo korisnicima da razmotre profitabilnost ulaganja i kupnju također prema toj činjenici.

Rasprava o proizvodu (2)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

lau

kamera wifi naočale

Jesu li moguće imati naočale s prozirnim staklima?

Prevedeno sa: it
Cool Mania

Wifi kamera u sunčanim naočalama HD s mogućnošću LIVE streaminga putem Interneta

Mario Bruchanik odgovoriti

Bok, samo u ovom modelu: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Prevedeno sa: it
Mir

prijenos uživo

Miroslav Antol odgovoriti

molim vas, kako radi live stream preko interneta? Zanimala bi me kvaliteta slike, mogućnost spajanja na uređaj kao i pohranjivanje snimaka. Hvala vam.

Prevedeno sa: cs
Cool Mania

Wifi kamera u sunčanim naočalama HD s mogućnošću LIVE streaminga putem Interneta

Pavel Kováčik odgovoriti

Dobar dan,
Prijenos uživo funkcionira uparivanjem kamere s vašim wifi ruterom koji ima pristup internetu. Zatim uključite internet na mobitelu i nakon pokretanja aplikacije znat ćete što naočale trenutno skeniraju. Ako su naočale ispravno spojene na wifi ruter, mobitel ne mora biti u blizini naočala, već može biti i u drugom gradu. Strimirana slika obično je niže kvalitete nego što to naočale dopuštaju. Streaming sliku moguće je snimiti putem aplikacije direktno na mobitel, a naočale također snimaju sliku u punoj rezoluciji (HD 720p) na memorijsku karticu.

Prevedeno sa: cs
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene