Power Bank s 7800mAh + 2x USB izlazom s napajanjem od 2,1A

Kod: 65-001
255,00 kn 142,50 kn Cijena bez PDV: 118,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Power Bank s 7800mAh + 2x USB izlazima s napajanjem od 2,1A praktičan je dodatak na cestama za punjenje elektroničkih uređaja kao što su mobilni telefoni, tablete itd.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Power Bank s 7800mAh + 2x USB izlazima s 2,1A snagom praktičan je dodatak na cestama za punjenje elektroničkih uređaja kao što su mobilni telefoni, tableti, GPS navigacija, MP3 playeri i tako dalje. Vanjska prijenosna baterija ima moderan i još elegantan izgled za normalnu uporabu. Može također napuniti vaše video i fotoaparate , što može biti korisno za praznike ili izlete u prirodu u kojoj nemate pristup električnoj utičnici. Zahvaljujući kapacitetu baterije 7800mAh, napunit će standardnu ​​bateriju smartphonea više od 4x.

Prednost je u tome što se ova moćna banka može priključiti na električnu mrežu i također se može koristiti kao AC / DC adapter za vaše uređaje.

Power bank sadrži novu Li-polimersku bateriju koja jamči malu težinu, visoku kapacitet, minimalni samopražnjenje i visoke performanse. Baterija ima dva USB izlaza, omogućujući vam da napunite dva uređaja odjednom. Oba USB izlaza imaju izlazne performanse do 3,4 A kroz mrežnu utičnicu, a zahvaljujući tome vaši će uređaji napuniti brže od redovitih energetskih banaka. Puno punjenja elektroenergetske banke iznosi 3 sata. Postoje četiri plava svjetla koja označavaju razinu napunjenosti baterije , tako da vaš Powerbank nikad neće biti ispražnjen bez da znate o tome.

powerbank s kapacitetom od 7800mAh

Vanjska baterija je opremljena pametnim čipovima radi zaštite od pregrijavanja, prenapona, potpunog pražnjenja i prekomjernog punjenja. Korištenje je vrlo jednostavno. Jednostavno priključite uređaj preko USB kabela na vanjsku bateriju i pritisnite gumb da biste ga uključili. Nakon punjenja uređaja odspojite USB kabel i vanjska baterija se automatski isključuje nakon nekoliko sekundi. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, izlete, putovanja u inozemstvo ili kao hitna napajanja za vrlo napornu danju kada redovita baterija na uređaju jednostavno ne može pratiti vaše tvrdnje. Baterija će puniti gotovo sve prijenosne uređaje s mini USB / mikro USB priključcima. Uređaj se jednostavno puni USB kabelom, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

plus Zaštita od pregrijavanja, prenapona, potpune pražnjenja i prekomjernog punjenja
plus Dva USB izlaza s izvedbom od 3,4A
plus LED indikatora za pražnjenje vanjske baterije
plus Brzo punjenje vanjske baterije paralelno s mobilnim telefonom
plus Kapacitet baterije do 7800mAh
plus Li-polimer baterija


Tehnički podaci:

Model: A11
Vrsta baterije: Li-Pol
Izlaz AC / DC adaptera: 5V / 3,4A
Izlazna snaga banke: 5V / 2,1A
Unos banke snage: 5V / 3,4A
Kapacitet: 7800mAh
Vrijeme punjenja: 3 sata
Život: 1000 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od pretjeranog napona: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Dimenzije: 128 x 72 x 23 mm
Težina: 280 g

Sadržaj pakiranja:

1x vanjska baterija 7800mAh
1x Redukcija za utičnicu za EU
1x USB kabel

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene