Prijenosna baterija kapaciteta 5000mAh

Kod: 11-226
367,50 kn 292,50 kn Cijena bez PDV: 243,75 kn
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Prijenosna baterija kapaciteta 5000mAh ima vrlo malu težinu od samo 100 grama i ima zaštitu od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prijenosna baterija kapaciteta 5000mAh ima vrlo malu težinu od samo 100 grama i ima zaštitu od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja. Zahvaljujući svojoj minimalnoj veličini i težini idealan je za prijenos u džepu. Baterija je dizajnirana za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobitela, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Snažni punjač i vanjska baterija s modernim i elegantnim dizajnom. Može također napuniti vaše kamere i fotoaparate, što je pogodno za odmor ili izlete u prirodu, gdje nemate pristup električnoj utičnici.

Zahvaljujući kapacitetu akumulatora 5000 mAh, akumulator klasičnog smartphonea naplaćuje više od 3 puta. Power Bank uključuje novu vrstu Li- polimerske baterije, koja jamči nisku težinu, visoku kapacitet, minimalni samopražnjenje i veliku učinkovitost. Izlazni učinak USB porta je 1A. Vrijeme punjenja Powerbank-a je 4-5 sati. Razina napunjenosti baterije označena je s četiri LED diode, tako da nikad neće doći do nestanka vašeg POWERBANK i nećete znati o tome.

POWERBANK s kapacitetom od 5000mAh

Eksterna baterija je opremljena pametnim čipovima kako bi se osigurala njegova zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjerne napunjenosti i potpunog pražnjenja. Korištenje je vrlo jednostavno. Samo povežite uređaj putem USB kabela s vanjskom baterijom i uključite ga. Nakon punjenja, odspojite USB kabel uređaja i vanjsku bateriju nakon nekoliko sekundi automatski će se ugasiti. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, izlete, putovanja u inozemstvo ili kao izvor napajanja za hitne poslove za radne dane kada konvencionalne baterije u vašem uređaju jednostavno ne mogu pratiti vaše zahtjeve. Baterija će puniti gotovo bilo koji prijenosni uređaj s utičnicama USB mini / micro USB. Uređaj se jednostavno puni pomoću USB kabela, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

plus Zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja
plus Velika i malobrojna baterija
plus LED indikator pražnjenja vanjske baterije
plus Baterija puni 3 puta više od trenutnog mobilnog telefona
plus Kapacitet baterije do 5000mAh
plus Vrlo lagana težina samo 100 grama


Tehnički podaci:

Vrsta baterije: Li-pol
Izlaz: 5V / 1A
Ulaz: 5V / 1A
Kapacitet: 5000mAh
Kompletno punjenje: 4-5 sati
Život: 500 ciklusa naboja
Radna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Ukupna zaštita od pražnjenja: da
Dimenzije: 120 * 41,5 * 14,5 mm
Težina: 100 g

Sadržaj:

1x 5000mAh vanjska baterija
1x USB kabel

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene