Bike kacige Smart - Livall BH60SE

Kod: 64-002
U$152.90 Cijena bez PDV: U$127.42
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Bike kacige Smart - Livall BH60SE nude Bluetooth handsfree, signalizaciju smjera vožnje i također mogu slati SOS signale u slučaju nesreće.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Bike kacige Smart - Livall BH60SE nude Bluetooth handsfree, signalizaciju smjera vožnje i također mogu slati SOS signale u slučaju nesreće. Biciklizam je danas vrlo popularna aktivnost, a služi i kao oblik prijevoza na posao, ali ne smijemo zaboraviti na sigurnost. Jedan od sigurnih elemenata je kaciga, čiji je glavni zadatak zaštititi glavu u slučaju pada. Ali kaciga može ponuditi mnogo više od samo osnovne sigurnosti. Livall je došao do jedinstvene pametne kacige koja kombinira sigurnost, tehnologiju i dizajn u vrlo visokoj kvaliteti kako bi vaš vožnja biciklom užitak. Do 24 otvora za provjetravanje pruža izvrsnu aeraciju u toplom ljetnom vremenu. Izvrstan i funkcionalan dizajn s izuzetno laganom konstrukcijom od samo 285 g čini Livall BH60SE savršenom kacigom za svakodnevno bicikliranje.

Livall BH60SE kaciga za biciklizam

Svaki bi biciklist trebao biti dovoljno vidljiv na cesti za dnevnu i noćnu sigurnost. Koristeći Livall pametne kacige, ovo neće biti problem, jer u pozadini ima integrirane intenzivne LED diode koje su uvijek vidljive . Diode mogu čak pokazati signalizaciju smjera vožnje . Slušalica raspolaže s Bluetooth uređajem s stereo zvučnicima i mikrofonom s smanjenjem okolnog šuma. Putem Bluetootha možete se povezati s mobilnim telefonom s besplatnom aplikacijom "Livall Riding" (iOS i Android) koja vam pruža sve potrebne informacije o biciklizmu. Nakon uparivanja pametnog telefona s kacigom, dostupne su vam nove značajke, kao što su primanje poziva, slušanje popularne glazbe ili upute za navigaciju putem telefona.

Besplatna komunikacija s Walkie- talkijem također je dostupna između Livallovih kaciga , koja se temelji na radio odašiljaču. Kaciga Livall također povećava sigurnost integriranim senzornim senzorom koji u slučaju pada šalje SOS signal na zadani broj osobe za kontakt s vašom trenutačnom lokacijom ako ostanete bez svijesti. Kaciga napajanje nudi 450 mAh punjivu bateriju koja može ponuditi do 10 sati po jednom punjenju na LED signalizaciju, a oko 3 do 6 sati slušanja glazbe.


Livall BH60SE kaciga

Kaciga kontrola je moguća s gumenim gumbima koji se nalaze na prednjoj strani kacige od dna koji služe za uključivanje i isključivanje svjetlosne signalizacije, primanje poziva i podešavanje glasnoće zvuka zvučnika, kao i kontrolu odabira zapisa. Pored gumba je magnetski priključak za punjenje i mikrofon. Svi su dijelovi dovoljno izolirani od vode i znojaka. Za udobno rukovanje kacigom, uključen je i bežični upravljač , koji se lako može pričvrstiti na upravljačke kuke gumenom trakom. Pomoću odgovarajućeg kontrolera možemo aktivirati signalno usmjeravanje, odgovarati na poziv, prilagoditi glasnoću zvuka, uključiti fotoaparat na smartphone, a zatim snimiti sliku ili uključiti odašiljač Walkie-talkie između Livallovih kaciga. Ako ste aktivni biciklist dok uživate u modernoj tehnologiji, sigurno ćete cijeniti ovu pametnu kacigu. Ne samo da olakšava komunikaciju tijekom vožnje bez zaustavljanja, već povećava i sigurnost. Kaciga se također nalazi u upotrebi konja, kotura, skateboarda, itd. U našem e-trgovini pronaći ćete i druge modele Livallovih kaciga.

Aplikacija LivallZnačajka aplikacije LivallLivall sos signalSet kacige LivallPodaci o vožnji Livall kacige

Značajke:

plus Kvalitetna obrada kaciga
plus Bluetooth kontrolu putem aplikacije
plus Intenzivne LED diode s signalnim signalima
plus SOS signal s mjestom nesreće
plus Trajanje baterije u kacigi do 10 sati

Specifikacija Livall kaciga:

Model: BH60SE
Opseg glave: 55 - 61 cm
Stražnja svjetla: 8 LED svjetla puna vrijednosti
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, raspon do 10 metara
Zvučnici: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -39 dB
Baterija: 450 mAh
Napajanje: DC-5V / 0,5A
Priključak za punjenje: Magnetni USB kabel
Vrijeme punjenja: 3 sata
Radno vrijeme: maks. 10 sati, slušanje glazbe 3 do 6 sati
Čekanje: max. 180 dana
Radna temperatura: od 0 ° C do 40 ° C
Dimenzije: 285 x 230 x 150 mm
Težina: 285 g

Specifikacija regulatora Livall:

Model: BR80
Raspon udaljenosti kacige: 10 metara
Tipke: 4-smjerni, gumb za funkciju, gumb Walkie-talkie, gumb za snimanje fotografije
Primjena: za sve vrste bicikala
Baterija: 220 mAh
Način čekanja: 2 godine
Dimenzije: 58 x 37 x 55 mm
Težina: 18 g

Paket sadržaja:

1x kaciga Smart Livall
1x USB kabel
1x kontroler Livall
1x Upute za uporabu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene