Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M

Kod: 64-003
251,90 U$ 141,90 U$ Cijena bez PDV: 118,25 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M s Bluetoothom posebno je dizajniran za sigurnost biciklista, može poslužiti kao uređaj bez ruku, a istovremeno omogućava vidljivost LED svjetla za svjetlosno signaliziranje do 270 °.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M s Bluetoothom posebno je dizajniran za sigurnost biciklista, može poslužiti kao uređaj bez ruku, a pruža do 270 ° vidljivost LED svjetala za svjetlosno signaliziranje. Biciklizam je danas vrlo popularna aktivnost, a služi i kao oblik prijevoza na posao, ali ne smijemo zaboraviti na sigurnost. Jedan od sigurnih elemenata je kaciga, čiji je glavni zadatak zaštititi glavu u slučaju pada. Ali kaciga može ponuditi mnogo više od samo osnovne sigurnosti.

Livall je došao do jedinstvene pametne kacige koja kombinira sigurnost, tehnologiju i dizajn u vrlo visokoj kvaliteti kako bi vaš vožnja biciklom užitak. Do 12 otvora za provjetravanje pruža izvrsnu aeraciju kacige u toplom ljetnom vremenu. Velik i funkcionalan dizajn čini Livall BH51M savršenom kacigom za svakodnevno bicikliranje ili druge sportske aktivnosti.

Inteligentna kaciga BH51M

Kvalitetna kaciga također je dokazana i ovjerena međunarodnim nagradama - LIVALL kaciga je osvojila brojne nagrade za kacigu BH51M, uključujući nagradu proizvoda godine u kategoriji Urban u ISPO Munichu 2018 biciklističkom centru (najvećem sportskom trgovačkom tržištu u Europi) , U siječnju 2018. ova kaciga je dobila nagradu za inovaciju "Tech for a Better World" u CES-u u Las Vegasu. Godine 2017. kaciga je dobila nagradu "Accessories" na Eurobike i IFA Innovation Award "Sports Device".

Livall BH51M nagrade

Svaki bi biciklist trebao biti dovoljno vidljiv na cesti za dnevnu i noćnu sigurnost. Koristeći Livall pametne kacige, ovo neće biti problem, jer u pozadini ima integrirane intenzivne LED diode koje su uvijek vidljive . Diode mogu čak pokazati signalizaciju smjera vožnje . Slušalica raspolaže s Bluetooth uređajem s stereo zvučnicima i mikrofonom s smanjenjem okolnog šuma. Putem Bluetootha možete se povezati s mobilnim telefonom s besplatnom aplikacijom "Livall Riding" (iOS i Android) koja vam pruža sve potrebne informacije o biciklizmu. Nakon uparivanja pametnog telefona s kacigom, dostupne su vam nove značajke, kao što su primanje poziva, slušanje popularne glazbe ili upute za navigaciju putem telefona.

Besplatna komunikacija s Walkie- talkijem također je dostupna između Livallovih kaciga , koja se temelji na radio odašiljaču. Kaciga Livall također povećava sigurnost integriranim senzornim senzorom koji u slučaju pada šalje SOS signal na zadani broj osobe za kontakt s vašom trenutačnom lokacijom ako ostanete bez svijesti. Kaciga napajanje pruža 600mAh punjiva baterija koja može ponuditi do 10 sati po jedan punjenje na LED signalizaciju, a oko 3 do 6 sati na slušanje glazbe.

Livall BH51M kacigaLivall kaciga

Kaciga se aktivira gumenim gumbom na stražnjoj strani kacige, a pokraj gumba ispod gumene kape nalazi se magnetski priključak za punjenje. Svi su dijelovi dovoljno izolirani od vode i znojaka. Za udobno rukovanje kacigom, uključen je i bežični upravljač , koji se lako može pričvrstiti na upravljačke kuke gumenom trakom. Pomoću odgovarajućeg kontrolera možemo aktivirati signalno usmjeravanje, odgovarati na poziv, prilagoditi glasnoću zvuka, uključiti fotoaparat na smartphone, a zatim snimiti sliku ili uključiti odašiljač Walkie-talkie između Livallovih kaciga. Ako ste aktivni biciklist dok uživate u modernoj tehnologiji, sigurno ćete cijeniti ovu pametnu kacigu. Ne samo da olakšava komunikaciju tijekom vožnje bez zaustavljanja, već povećava i sigurnost. Kaciga se također nalazi u upotrebi konja, kotura, skateboarda, itd. U našem e-trgovini pronaći ćete i druge modele Livallovih kaciga.

Aplikacija LivallZnačajka aplikacije LivallLivall sos signalSet kacige LivallPodaci o vožnji Livall kacige

Značajke:

plus Dizajn kvalitete kacige
plus Bluetooth handsfree / zvučnik
plus 270 ° vidljivost LED signalizacije
plus SOS upozorenje u slučaju pada
plus Trajanje baterije u kacigi do 10 sati

Specifikacija Livall kaciga:

Model: BH51M
Opseg glave: 57 - 61 cm
Stražnja svjetla: LED grupe
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, raspon do 10 metara
Zvučnici: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -42 dB
Baterija: 600 mAh
Napajanje: DC-5V / 0,5A
Priključak za punjenje: magnetski USB kabel
Vrijeme punjenja: 2 sata
Radno vrijeme: maks. 10 sati, slušanje glazbe 3 do 6 sati
Način čekanja: maks. 180 dana
Radna temperatura: od 0 ° C do 40 ° C
Težina: 398 g

Specifikacija regulatora Livall:

Model: BR80
Raspon udaljenosti kacige: 10 metara
Tipke: 4-smjerni, gumb za funkciju, gumb Walkie-talkie, gumb za snimanje fotografije
Primjena: za sve vrste bicikala
Baterija: 220 mAh
Način čekanja: 2 godine
Dimenzije: 58 x 37 x 55 mm
Težina: 18 g

Paket sadržaja:

1x kaciga Smart Livall
1x USB kabel
1x kontroler Livall
1x Upute za uporabu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (4)

100%
100%
Димитър Петров

Zadovoljna mušterija

Narudžba je stigla vrlo brzo u savršenom pakiranju. Sve je bilo kako je opisano na web stranici.
Prevedeno sa: bg
100%
Simon P.

Pametna kaciga

Bluetooth handsfree - odlična značajka!
Slušati muziku
Pametna i sigurnosna kaciga također
SOS upozorenje

Ova kaciga je iznenađenje za mene. Kupila sam ga da probam, ali sam prezadovoljna! Ne mogu razgovarati sa svojim biciklističkim partnerima tijekom vožnje. Mogu slušati glazbu tijekom vožnje, au isto vrijeme služi i kao zaštitna kaciga. Stvarno preporučam ovu kupnju!

Prevedeno sa: en
100%
Charles

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M

Često vozim bicikl. Ova kaciga me fascinirala mnogim funkcijama. Ono što mi se najviše sviđa je mogućnost povezivanja s mojim pametnim telefonom, vrlo korisna aplikacija i jednostavna za korištenje. Mogu slušati glazbu i poslati SOS
signal u slučaju pada. Ovo je prava pametna kaciga.
Moderan dizajn
Izdržljivost
Mnoge pametne funkcije
Prevedeno sa: en
100%
Igor H.

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M

Kaciga nije samo odličan sigurnosni dodatak, već je super i što radi kao handsfree i dobro sam osvijetljen kada se krećem, npr. navečer s posla i sl.
U današnje vrijeme pametnih rješenja cijenim i povezivanje kacige sa pametnim telefonom u kojem mogu koristiti dodatne funkcije poput pozivanja ili slušanja glazbe (praćenje navigacije).
Prevedeno sa: sk