Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M

Kod: 64-003
1,717.50 kn 967.50 kn Cijena bez PDV: 806.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M s Bluetoothom posebno je dizajniran za sigurnost biciklista, može poslužiti kao uređaj bez ruku, a istovremeno omogućava vidljivost LED svjetla za svjetlosno signaliziranje do 270 °.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kaciga za bicikle Inteligentna - Livall BH51M s Bluetoothom posebno je dizajniran za sigurnost biciklista, može poslužiti kao uređaj bez ruku, a pruža do 270 ° vidljivost LED svjetala za svjetlosno signaliziranje. Biciklizam je danas vrlo popularna aktivnost, a služi i kao oblik prijevoza na posao, ali ne smijemo zaboraviti na sigurnost. Jedan od sigurnih elemenata je kaciga, čiji je glavni zadatak zaštititi glavu u slučaju pada. Ali kaciga može ponuditi mnogo više od samo osnovne sigurnosti.

Livall je došao do jedinstvene pametne kacige koja kombinira sigurnost, tehnologiju i dizajn u vrlo visokoj kvaliteti kako bi vaš vožnja biciklom užitak. Do 12 otvora za provjetravanje pruža izvrsnu aeraciju kacige u toplom ljetnom vremenu. Velik i funkcionalan dizajn čini Livall BH51M savršenom kacigom za svakodnevno bicikliranje ili druge sportske aktivnosti.

Inteligentna kaciga BH51M

Kvalitetna kaciga također je dokazana i ovjerena međunarodnim nagradama - LIVALL kaciga je osvojila brojne nagrade za kacigu BH51M, uključujući nagradu proizvoda godine u kategoriji Urban u ISPO Munichu 2018 biciklističkom centru (najvećem sportskom trgovačkom tržištu u Europi) , U siječnju 2018. ova kaciga je dobila nagradu za inovaciju "Tech for a Better World" u CES-u u Las Vegasu. Godine 2017. kaciga je dobila nagradu "Accessories" na Eurobike i IFA Innovation Award "Sports Device".

Livall BH51M nagrade

Svaki bi biciklist trebao biti dovoljno vidljiv na cesti za dnevnu i noćnu sigurnost. Koristeći Livall pametne kacige, ovo neće biti problem, jer u pozadini ima integrirane intenzivne LED diode koje su uvijek vidljive . Diode mogu čak pokazati signalizaciju smjera vožnje . Slušalica raspolaže s Bluetooth uređajem s stereo zvučnicima i mikrofonom s smanjenjem okolnog šuma. Putem Bluetootha možete se povezati s mobilnim telefonom s besplatnom aplikacijom "Livall Riding" (iOS i Android) koja vam pruža sve potrebne informacije o biciklizmu. Nakon uparivanja pametnog telefona s kacigom, dostupne su vam nove značajke, kao što su primanje poziva, slušanje popularne glazbe ili upute za navigaciju putem telefona.

Besplatna komunikacija s Walkie- talkijem također je dostupna između Livallovih kaciga , koja se temelji na radio odašiljaču. Kaciga Livall također povećava sigurnost integriranim senzornim senzorom koji u slučaju pada šalje SOS signal na zadani broj osobe za kontakt s vašom trenutačnom lokacijom ako ostanete bez svijesti. Kaciga napajanje pruža 600mAh punjiva baterija koja može ponuditi do 10 sati po jedan punjenje na LED signalizaciju, a oko 3 do 6 sati na slušanje glazbe.

Livall BH51M kacigaLivall kaciga

Kaciga se aktivira gumenim gumbom na stražnjoj strani kacige, a pokraj gumba ispod gumene kape nalazi se magnetski priključak za punjenje. Svi su dijelovi dovoljno izolirani od vode i znojaka. Za udobno rukovanje kacigom, uključen je i bežični upravljač , koji se lako može pričvrstiti na upravljačke kuke gumenom trakom. Pomoću odgovarajućeg kontrolera možemo aktivirati signalno usmjeravanje, odgovarati na poziv, prilagoditi glasnoću zvuka, uključiti fotoaparat na smartphone, a zatim snimiti sliku ili uključiti odašiljač Walkie-talkie između Livallovih kaciga. Ako ste aktivni biciklist dok uživate u modernoj tehnologiji, sigurno ćete cijeniti ovu pametnu kacigu. Ne samo da olakšava komunikaciju tijekom vožnje bez zaustavljanja, već povećava i sigurnost. Kaciga se također nalazi u upotrebi konja, kotura, skateboarda, itd. U našem e-trgovini pronaći ćete i druge modele Livallovih kaciga.

Aplikacija LivallZnačajka aplikacije LivallLivall sos signalSet kacige LivallPodaci o vožnji Livall kacige

Značajke:

plus Dizajn kvalitete kacige
plus Bluetooth handsfree / zvučnik
plus 270 ° vidljivost LED signalizacije
plus SOS upozorenje u slučaju pada
plus Trajanje baterije u kacigi do 10 sati

Specifikacija Livall kaciga:

Model: BH51M
Opseg glave: 57 - 61 cm
Stražnja svjetla: LED grupe
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, raspon do 10 metara
Zvučnici: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -42 dB
Baterija: 600 mAh
Napajanje: DC-5V / 0,5A
Priključak za punjenje: magnetski USB kabel
Vrijeme punjenja: 2 sata
Radno vrijeme: maks. 10 sati, slušanje glazbe 3 do 6 sati
Način čekanja: maks. 180 dana
Radna temperatura: od 0 ° C do 40 ° C
Težina: 398 g

Specifikacija regulatora Livall:

Model: BR80
Raspon udaljenosti kacige: 10 metara
Tipke: 4-smjerni, gumb za funkciju, gumb Walkie-talkie, gumb za snimanje fotografije
Primjena: za sve vrste bicikala
Baterija: 220 mAh
Način čekanja: 2 godine
Dimenzije: 58 x 37 x 55 mm
Težina: 18 g

Paket sadržaja:

1x kaciga Smart Livall
1x USB kabel
1x kontroler Livall
1x Upute za uporabu

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%