Set kotača kotača - Livall BH62 kaciga za bicikle + proširenje više funkcija s 5000mAh power bankom + senzor brzine vrtnje

Kod: 64-004
348,70 U$ 262,90 U$ Cijena bez PDV: 219,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Set kotača kotača - Livall BH62 kaciga za bicikle + proširenje više funkcija s 5000mAh power bankom + nano-brzinskim senzorom kako bi vaš bicikl posjedovao sasvim drugu dimenziju.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set kotača kotača - Livall BH62 kaciga za bicikle + proširenje više funkcija s 5000mAh power bankom + nano-brzinskim senzorom kako bi vaš bicikl posjedovao sasvim drugu dimenziju. Kaciga pametnog ciklusa - Livall BH62, koji vam omogućuje primanje poziva, slušanje glazbe, signaliziranje smjera vožnje i slanje SOS signala u slučaju pada. Biciklizam je danas vrlo popularna aktivnost, a služi i kao oblik prijevoza na posao, ali ne smijemo zaboraviti na sigurnost.

Jedan od sigurnih elemenata je kaciga, čiji je glavni zadatak zaštititi glavu u slučaju pada. Ali kaciga može ponuditi mnogo više od samo osnovne sigurnosti. Livall je došao do jedinstvene pametne kacige koja kombinira sigurnost, tehnologiju i dizajn u vrlo visokoj kvaliteti kako bi vaš vožnja biciklom užitak. Do 25 otvora za provjetravanje pruža izvrsnu aeraciju u toplom ljetnom vremenu. Izvrstan i funkcionalan dizajn s izuzetno laganom konstrukcijom od samo 310 g čini Livall BH62 savršenom kacigom za svakodnevno bicikliranje.

Livall kaciga bicikla BH62

Svaki bi biciklist trebao biti dovoljno vidljiv na cesti za dnevnu i noćnu sigurnost. Koristeći Livall pametne kacige, ovo neće biti problem, jer u pozadini ima integrirane intenzivne LED diode koje su uvijek vidljive . Diode mogu čak pokazati signalizaciju smjera vožnje . Slušalica raspolaže s Bluetooth uređajem s stereo zvučnicima i mikrofonom s smanjenjem okolnog šuma. Putem Bluetootha možete se povezati s mobilnim telefonom s besplatnom aplikacijom "Livall Riding" (iOS i Android) koja vam pruža sve potrebne informacije o biciklizmu. Nakon uparivanja pametnog telefona s kacigom, dostupne su vam nove značajke, kao što su primanje poziva, slušanje popularne glazbe ili upute za navigaciju putem telefona.

Besplatna komunikacija s Walkie- talkijem također je dostupna između Livallovih kaciga , koja se temelji na radio odašiljaču. Kaciga Livall također povećava sigurnost integriranim senzornim senzorom koji u slučaju pada šalje SOS signal na zadani broj osobe za kontakt s vašom trenutačnom lokacijom ako ostanete bez svijesti. Kaciga napajanje nudi 450 mAh punjivu bateriju koja može ponuditi do 10 sati po jednom punjenju na LED signalizaciju, a oko 3 do 6 sati slušanja glazbe.

kaciga bicikla Livall BH62

Kaciga kontrola je moguća s gumenim gumbima koji se nalaze na prednjoj strani kacige od dna koji služe za uključivanje i isključivanje svjetlosne signalizacije, primanje poziva i podešavanje glasnoće zvuka zvučnika, kao i kontrolu odabira zapisa. Pored gumba je magnetski priključak za punjenje i mikrofon. Svi su dijelovi dovoljno izolirani od vode i znojaka. Za udobno rukovanje kacigom, uključen je i bežični upravljač , koji se lako može pričvrstiti na upravljačke kuke gumenom trakom. Pomoću odgovarajućeg kontrolera možemo aktivirati signalno usmjeravanje, odgovarati na poziv, prilagoditi glasnoću zvuka, uključiti fotoaparat na smartphone, a zatim snimiti sliku ili uključiti odašiljač Walkie-talkie između Livallovih kaciga. Ako ste aktivni biciklist dok uživate u modernoj tehnologiji, sigurno ćete cijeniti ovu pametnu kacigu. Ne samo da olakšava komunikaciju tijekom vožnje bez zaustavljanja, već povećava i sigurnost. Kaciga se također nalazi u upotrebi konja, kotura, skateboarda, itd. U našem e-trgovini pronaći ćete i druge modele Livallovih kaciga.

Aplikacija LivallZnačajka aplikacije LivallLivall sos signalSet kacige LivallPodaci o vožnji Livall kacige

Višenamjenska mobilna proširenja s ugrađenim 5000mAh powerbankom. Nosač se može montirati na upravljače promjera 31,8 mm. Uređaj se sastoji od produžetka s ugrađenim PowerBankom koji povezuje kostur za bicikl s upravljačem i držač mobilnog telefona. Moguće je čvrsto pričvrstiti mobilni telefon s veličinom prikaza od 4-6 inča. Ima vertikalno podesivo ramena i držač glave može se zakrenuti za 360 °. Svoj mobilni telefon možete postaviti na pravu poziciju i uvijek ga postaviti ispred vaših očiju. Ugrađena Powerbank jamči da će vaš mobilni telefon uvijek biti naplaćen gdje god se nalazili . LED indikator baterije na 4 razine koristi se za provjeru razine napunjenosti banke za energiju . To je svakako korisno kada koristite mobilni telefon kao što je GPS navigacija gdje je povećana potrošnja energije, na handsfree vezu ili druge značajke.

višenamjenski produžetak s mogućnošću podešavanja

Senzor brzine nano bicycle putem mobilnog uređaja je inovativan način za praćenje brzine, kilometraže i mnogih drugih značajki putem mobilnog telefona. Uređaj je postavljen na polugu pedala s desne strane. Morate ugurati senzor u utičnicu matrice koja povezuje polugu s okvirom bicikla. Senzor je napajan na baterije gumba i uparen je s telefonom putem Bluetooth veze. S korištenjem mobilne aplikacije koja se može slobodno preuzeti, nano senzor će slati informacije o trenutačnoj brzini, putovanju kilometara i drugim funkcijama koje aplikacija sadrži. Osjetnik s akumulatorskim gumbom u pripravnom stanju trajat će do 180 dana.

nano-brzinski senzor i putem mobitela

živahna kaciga BH62

Značajke Livall kaciga:

plus Sigurna pametna biciklistička kaciga
plus Bluetooth komunikacija i kontrola
plus Stražnji LED svijetli za signalizaciju
plus SOS signal s mjestom u slučaju pada
plus Radno vrijeme do 10 sati

Specifikacija Livall kacige:

Model: BH62
Opseg glave: 55 - 61 cm
Stražnja svjetla: 15 svijetlih LED svjetala
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, raspon do 10 metara
Zvučnici: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -39 dB
Baterija: 450 mAh
Napajanje: DC-5V / 0,5A
Priključak za punjenje: magnetski USB kabel
Vrijeme punjenja: 3 sata
Radno vrijeme: maks. 10 sati, slušanje glazbe 3 do 6 sati
Čekanje: max. 180 dana
Radna temperatura: od 0 ° C do 40 ° C
Dimenzije: 270 x 225 x 165 mm
Težina: 310 g

zvučni kontroler na upravljačima

Specifikacija regulatora Livall:

Model: BR80
Udaljenost dometa od kacige: 10 metara
Tipke: 4-smjerni, gumb za funkciju, gumb Walkie-talkie, gumb za snimanje fotografije
Primjena: za sve vrste bicikala
Baterija: 220 mAh
Način čekanja: 2 godine
Dimenzije: 58 x 37 x 55 mm
Težina: 18 g

Nositelj za specifikacije mobitela

Značajke držača mobilnog telefona:

plus Držač mobilnog telefona s ugrađenim powerbankom
plus Instalacija na upravljačima
plus Powerbank sa kapacitetom do 5000mAh i indikatorom punjenja na LED
plus Zakrenite vertikalan kut kretanja držača do 200º
plus Glava držača podesiva je u svim smjerovima za 360 °
plus Za veličinu prikaza mobilnog telefona od 4 do 6 inča

Podaci o nositelju mobilnog telefona:

Crna boja
Promjer upravljača: 31,8 mm
Veličina telefona: zaslon od 4-6 inča
Kapacitet baterije: 3,7V / 5000mAh
Priključak za punjenje: Micro USB 5V / 2A
Vrijeme punjenja: cca. 3,5hrs
Izlazni priključak: Mikro USB 5V / 2A
Indikator baterije: razina napunjenosti baterije 4 stupnja
Postavljanje držača: zakretno 360 ° podesivo u 4 smjera
Kut zakretanja: više od 200 stupnjeva
Dužina: 120mm

specifičnost senzora nano brzine

Značajke senzora brzine vrtnje:

plus Brzina snimanja s mobilnim telefonom
plus Jednostavna instalacija
plus Do stanja mirovanja do 180 dana
plus Snimanje brzine i kilometraže i drugih značajki

Specifikacije senzora brzine nano:

Napajanje: CR2032 3V 210mAH gumb baterija
Montaža: vanjska strana desne ručice
Vrijeme čekanja: Maks. unutar 180 dana
Veličina nano osjetnika: 30 × 30 × 12 mm
Veza: Bluetooth

Sadržaj pakiranja:
1x Smart Okrugli kotačić Livall BH62
1x kontroler s držačem upravljača
1x Micro USB punjivi kabel
1x Podesivi držač
1x Proširenje na upravljaču
1x Ugrađena elektrana 5000mAh
1x osjetnik brzine Nano
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene