Smart Fitness T-Shirt s navigacijom - bluetooth (iOS, Android)

Kod: 11-284
97,90 U$ Cijena bez PDV: 81,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Smart Fitness T-Shirt s navigacijom - bluetooth (iOS, Android) koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve treninga brže nego ikada prije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Smart Fitness T-Shirt s navigacijom - bluetooth (iOS, Android) koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve treninga brže nego ikada prije - ostanite u formi i uživajte u životu . Ovo je revolucionarna majica koja još nije bila ovdje, bilježi doslovce svaku vašu aktivnost . Aktivirajte majicu pritiskom mekanog gumba koji se nalazi na lijevom rukavu, a ugrađeni senzor na poleđini majice snimit će sve potrebne pojedinosti kao što su broj poduzetih koraka, broj popeo poda, spaljene kalorije i istodobno vas mogu kretati , što je apsolutna novost na tržištu.

tricko s navigacijompametan trik

Možete povezati svoju majicu s pametnim telefonom putem bluetootha, a zatim upotrijebiti slobodnu dostupnu aplikaciju (iOS i Android) da biste pregledali snimljene podatke iz svojih aktivnosti ili pokrenuli navigaciju i odaberite odredište putovanja. Inteligentna majica pokazat će vam put bez vizualnog prikaza, samo pomoću vibrirajućih senzora postavljenih na ramena, koji određuju smjer okretanja vibracijama. Majica je potpuno vodootporna pa ne brinite zbog loših vremenskih uvjeta. Ugrađena baterija se puni pomoću ugrađenog mikro USB kabela . Možete nositi tu udobnu i modnu majicu bilo gdje - kod kuće, u teretani, na trčanju.

tricko broj koraka Zapisuje korake
T-shirt u fitnessu putem aplikacije obavještava vas o točnom broju koraka koje ste poduzeli tijekom dana - bilo da se radi u jutarnjim i večernjim šetnjama ili tijekom radnog vremena.
fitness tricko broj etaža Zapisuje broj podignutih etaža
Za našu tjelesnu aktivnost, zdravije je koristiti stepenice nego lift. Primjena t-shirta bilježi broj podova koje ste popeli tijekom dana i pomaže vam da ostanete u zdravom stanju.
fitness tricko kalorija broji Zapisuje potrošene kalorije
Čak i najmanji napor za vježbanje pomaže u izgaranju kalorija. Korištenjem majice i aplikacije bit ćete obaviješteni o točnom broju potrošenih kalorija nakon sportske aktivnosti.
fitnes tricko udaljenost putovao Zapisu udaljenost
Kardiolozi vole ovu majicu jer su idealni za svoje aktivnosti. Bit ćete obaviješteni o hodanju ili udaljenosti kad trenirate vani ili na trčanju.
fitness tricko navigacia Navigacija do željenog mjesta
Upotrijebite odgovarajuću aplikaciju majice, unesite željeno odredište, a majica će krenuti kamo krenuti, bez potrebe za korištenjem karte ili navigacije na mobilnom telefonu kako biste bili sigurni da ste na dobrom putu. T-shirt koja koristi senzore vibracija postavljenih na ramena će vam reći u kojem smislu trebate ići kako biste došli do konačnog odredišta što je prije moguće.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene