Dječje zimske šešire s pomom pom i LED svjetlom

Kod: 11-283
31,90 U$ 27,50 U$ Cijena bez PDV: 22,91 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Djeca zimskih kapa s pomom pom i LED svjetlom s USB punjenjem osigurat će vašem djetetu sigurno svjetlo na putu kući ili tijekom zimskog sanjkanja.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Djeca zimskih kapa s pomom pom i LED svjetlom s USB punjenjem osigurat će vašem djetetu sigurno svjetlo na putu kući ili tijekom zimskog sanjkanja. Ovaj dječji šešir izrađen je od akrilnog i poliesterskog materijala, čineći ga vrlo ugodnim za dodir, a toplina vas ne samo na planinama, nego iu gradu zahvaljujući tradicionalnom neformalnom dizajnu. Dvostruko pleteni dizajn osigurava veći osjećaj topline na čelu i ušima čak i tijekom najhladnijih zimskih dana. Na prednjoj strani je kožna zakrpa, gdje je ugrađena LED svjetiljka koja se sastoji od 5 jasnih LED dioda . Ova praktična rješenja za postavljanje LED na prednjoj strani šešira vode svjetlo u smjeru gdje gledaju vaše oči.

beba šešir s LED

LED svjetlo se može ukloniti i može se koristiti odvojeno ili pričvrstiti na drugu odjeću zahvaljujući dizajnu isječka. Svjetlo se upravlja jednim gumbom koji se nalazi ispred. Možete odabrati dva načina rada bijele svjetlosti, a zatim način boja koji se sastoji od 7 boja, a zatim je moguće potvrditi trenutnu boju koja će se upaliti. LED svjetlo također uključuje integriranu bateriju koju možete lako napuniti putem USB priključka na računalu ili USB punjaču. Trajanje baterije ovisi o korištenju LED svjetla. Na najvišoj svjetlosti traje oko 2 sata. Na najnižoj svjetlosti pruža do 5 sati života.

Ovaj model jedinstvenog LED šešira će biti cijenjen od strane djece tijekom zime kada je tamna vani, ili na putu u školu rano ujutro. Djeca će uživati ​​u ovom šeširu, jer to nije klasični dosadni šešir, ali jedinstven LED šešir koji donosi nove mogućnosti zabave.

Značajke:

plus LED svjetlo s 5 dioda
plus 2 načina osvjetljenja + 7 načina boja
plus Punjiva baterija putem USB-a
plus Praktično mjesto svjetlosti
plus Toplo, zagrijavanje šešira

Tehnički podaci:

Materijal: akril, poliester + koža
Dimenzije: 19,5 cm (W) x 20 cm (H) x 0,2 cm (h)
Težina: 70g
Punjenje: 5V DC USB priključak

Paket sadržaja:

1x Pleteni šešir
1x LED svjetlo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene