Pletena zimska kapa s LED svjetlom

Kod: 11-281
31,90 U$ 27,50 U$ Cijena bez PDV: 22,91 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Pletena zimska kapa s LED svjetlom i USB punjenjem pružit će vam dosta svjetlosti kako biste pronašli svoj put čak iu potpunom mraku.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pletena zimska kapa s LED svjetlom i USB punjenjem pružit će vam dosta svjetlosti kako bi pronašli put čak iu potpunoj mraku. Ovaj unisex šešir izrađen je od akrilnog i poliestera, čineći ga vrlo ugodnim za dodir, a toplina vas ne samo na planinama, nego iu gradu zahvaljujući tradicionalnom neformalnom dizajnu. Presavijanje dvostruke pletenice na dnu kapice osigurava veći osjećaj topline na čelu i ušima čak i tijekom najhladnijih zimskih dana. Na prednjoj strani je kožna zakrpa, gdje je ugrađena LED svjetiljka koja se sastoji od 5 jasnih LED dioda . Ova praktična rješenja za postavljanje LED na prednjoj strani šešira vode svjetlo u smjeru gdje gledaju vaše oči.

kapa s LED svjetlom

LED svjetlo se može ukloniti i može se koristiti odvojeno ili pričvrstiti na drugu odjeću zahvaljujući dizajnu isječka. Svjetlo se upravlja jednim gumbom koji se nalazi ispred. Možete odabrati 3 moda bijele svjetlosti i SOS način rada s crvenom diodom . LED svjetlo također uključuje integriranu bateriju koju možete lako napuniti putem USB priključka na računalu ili USB punjaču. Trajanje baterije ovisi o korištenju LED svjetla. Na najvišoj svjetlosti traje oko 2 sata. Na najnižoj svjetlosti pruža do 5 sati života.

Ovaj model jedinstvene LED svjetlosne kapice će biti cijenjen uglavnom trkača, biciklista, turista i djece na putu do škole rano ujutro. Također se može koristiti u područjima kao što su lov, ribolov, kamp i ostale aktivnosti na otvorenom. To također može biti vrlo koristan alat u automobilu u izvanrednim situacijama, kao što je slučaj s kvarom gume ili zaglavljenim blatom kada vam je potrebno obje ruke. Uz ovaj šešir, imat ćete mnogo svjetla u smjeru točno gdje vam je potrebno bez pomoći druge osobe.

Značajke:

plus LED svjetlo s 5 dioda
plus 3 načina osvjetljenja + SOS način rada
plus Punjiva baterija putem USB-a
plus Praktično mjesto svjetlosti
plus Toplo, zagrijavanje šešira

Tehnički podaci:

Materijal: akril, poliester + koža
Dimenzije: 21,5 cm (W) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (h)
Težina: 70g
Punjenje: 5V DC USB priključak

Paket sadržaja:

1x Pleteni šešir
1x LED svjetlo

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene