Lifeline Multi Pack - 10x2 kapsula

Kod: 88-004
U$26.40 Cijena bez PDV: U$22.00
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
+

Svatko zna - teško jutro nakon dobre zabave. Niste sigurni što da radite nakon pijanstva? Ovdje je priprema Lifeline - obrana protiv mamurluka.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kraj bolnih jutara, sada možete napraviti zabavu bez ikakvih briga. Lifeline je jedinstven proizvod koji još nije dostupan u Slovačkoj. Jedinstven je po sastavu i djelovanju. Pročitajte više o tome kako funkcionira i zašto pripada 20 najprodavanijih proizvoda u Irskoj.

Svatko zna - teško jutro nakon dobre zabave. Niste sigurni što da radite nakon pijanstva? Ovdje je priprema Lifeline - obrana protiv mamurluka.

Pažljivo je pripremljena za postizanje maksimalnog učinka u jednoj dozi. Jednostavno uzmite dvije kapsule Lifeline uvečer kad počnete piti alkohol - to je sve. Ne morate se sjetiti da morate uzeti pilule nakon svake druge stakla ili da nešto prije spavanja uzmete. Lifeline tablete sadrže samo najbolje prirodne sastojke, od kojih je svaka pažljivo odabrana zbog dokazane učinkovitosti i učinkovitosti - razvijena je kao siguran prirodni proizvod.

Pilule za spašavanjeBožićna zabava

Kako funkcionira Lifeline?

Sadrži mješavinu aktivnog ugljena (ugljena), a zatim Aquamina i vitamina B i C. Vrlo je lako uzeti proizvod. Stvarno uzmite dvije tablete za vrijeme pilića u ranim večernjim satima, a zatim samo uživajte u noći. No nemojte se brinuti - Lifeline ne uništava učinak alkohola, tako da možete uživati ​​u noći i bez jutarnjih posljedica.

Zašto je to najbolji anti-mamurluk proizvod na tržištu?

1. Trebate uzeti samo jednu dozu tijekom prvog sata pića. Priprema preparata zahtijeva uzimanje tableta nakon nekoliko pića ili prije spavanja. Tko će to zapamtiti?

2. Također, Lifeline komponente apsorbiraju tvari od alkohola koje su ostale u tijelu i uzrokuju toksičnost, ali Lifeline čak i osigurava vitamine za sljedeći dan kako bi vas dobili na nogama.

3. Do nezavisnog laboratorijskog istraživanja dokazano je da je Lifene zapravo najučinkovitiji anti-mamurluk produkta na tržištu.

4. Lifeline spadaju u 20 najprodavanijih proizvoda u Irelandami v Írsku. Prodaju se na prodaju sa 44 posto, putem osobnih referenci i 90 posto potrošača reklo je da će ponovno koristiti ovaj proizvod.

 Priprema mamurluka na lifeline 

Što sadrži?

Aktivni ugljik se godinama koristi u bolnicama. Djelotvornost je dokazana u vezi s apsorpcijom toksina i onečišćenja koja se nalaze u alkoholnim pićima. Kapsule Lifeline sadrže najviši stupanj biljnog ugljika koji je trenutno dostupan. Konkurentski brandovi imaju tendenciju da koriste jeftiniji ugljik i često se guraju u male pilule, a kao rezultat je smanjenje njegove sposobnosti da apsorbiraju.

Aquamin je jedinstvena irska komponenta, smještena u vodama Atlantskog oceana, blizu čiste i lijepe obale na zapadu Irske. Aquamin je patentiran zbog svoje kvalitete! To je mješavina topivog kalcijevog karbonata i magnezijeva karbonata i drugih morskih minerala. Tfe istraživanja pokazala su da kombinacija kalcija i magnezijeva karbonata zajedno s aktivnim ugljenom dodatno pojačava sposobnost ugljika da apsorbira toksine i sastojke. Aquamin je znatno skuplji od obične rock kreda - što je sastavni dio gotovo svih konkurentskih proizvoda. I puno je bolje u obavljanju posla.

Vitamini B i C - Alkohol iscrpljuje prehranu iz tijela. Konkretno, vitamin B, koji se brine o održavanju živčanog sustava i pomaže opuštanju, a vitamin C je važan antioksidans koji štiti stanice od oštećenja.

Neovisni laboratorijski test

U siječnju 2005. Lifeline HD Limited je delegirala The Eastern Analytical Laboratory Inc. (Connecticut USA) kako bi vodila studiju za usporedbu apsorpcije i neutralizacije kiselosti različitih proizvoda koji se prodaju kao prevencija protiv mamurluka.

Kisela neutralizacija je sposobnost proizvoda da neutralizira želudsku kiselinu. Apsorpcija je sposobnost proizvoda da apsorbira toksine i tvari koje dolaze iz alkoholnih pića.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene