Slučaj pribor za sportska fotoaparata - OSA PACK Lite

Kod: 16-113
U$75.90 U$53.90 Cijena bez PDV: U$44.92
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

OSA PACK Lite - torba puna dodatne opreme za sportske fotoaparate sadrži najčešće korištene setove za vaše akcijske fotoaparate.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

OSA PACK LITE je osnovni slučaj s priborom koji uključuje sve što vam je potrebno za sportsku kameru. Pribor je pogodan za širok raspon sportskih fotoaparata . OSA - univerzalno kompatibilno pribor za sportska fotoaparata marki poput GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy i mnogi drugi.

Pojedini priborni dijelovi raspoređeni su u robusnu torbicu koja štiti dodatke od oštećenja. Idealno kao Gopro pribor, SJcam pribor, Xiaomi pribor, Lamax , Magicam, Niceboy, Muvi i drugi.

Torbica za fotoaparat i pribor

Nosivost marke OSA koristi se za sigurno prenošenje i pohranu vaših sportskih fotoaparata i pribora. Zahvaljujući pametnom rasporedu pojedinačnih pretinaca u kutiji, možete brzo i jednostavno pronaći dodatnu opremu za kamere koje trebate.

Sportski fotoaparati pribor

Promotivni videozapis - s raznim priborom koji se nalazi u paketu

1. Floaty Bobber - Pomični nosač u ruku

Plutajući držač u ruci pogodan je za montažu sportske kamere u uvjetima kada snimate slike vodom ili vodom. Kamera je postavljena na vrh nosača pomoću vijaka za stezanje. Držač je također plutač, pa ako fotoaparat padne u vodu, plutat će na površini. Držač može biti pričvršćen za ruku pomoću zatika.

Pomični nosač u ruci

2. Head Strap - za montažu fotoaparata na glavu

Pogodan je za postavljanje sportske kamere na glavu, ako trebate imati svoje ruke slobodne i snimite ono što vidite. Remen je izrađen od elastičnog materijala i ima isječak, pomoću kojeg možete prilagoditi trake za mjerenje. Fotoaparat je pričvršćen na prednju stranu adaptera pomoću vijka za stezanje.

Prednje svjetlo za pričvršćenje fotoaparata na glavu

3. Prsni držač - držač fotoaparata na prsima

S ovim sustavom trake možete spojiti sportski fotoaparat na prsima. Remeni su izrađeni od elastičnog materijala i koristeći više isječaka koje možete postaviti za mjerenje. Vrata se vrlo brzo instaliraju na prsima zahvaljujući pričvrsnoj kopči. Nosač ima tračnice, gdje se može priključiti potreban adapter, a zatim sportski fotoaparat .

Nosač na prsima

4. Usisni poklopac

Držač ima usisnu čašu koja se može pričvrstiti na različite glatke površine kao što su vjetrobransko staklo, vrata za automobile ili razne druge površine. Držač ima dva pokretna zgloba koja se mogu podesiti vodoravno i vertikalno na traženi položaj . Na gornji dio produžetka možete spojiti sportski fotoaparat.

Nosač usisne čaše


Sadržaj pakiranja dodatne opreme O31:

1x Košarica - kućište za nošenje
1x Floaty Bobber - Pomični nosač u ruci
1x Head Strap - remen za glavu za montažu fotoaparata na glavu
1x Prsni držač - Kamera montirana na prsima
1x usisni poklopac - držač usisne čaše

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene